10 Οκτωβρίου 2013

Αγορά λεωφορείου 20 θέσεων από τον Δήμο πολλαπλών χρήσεων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Σαμοθράκης συνεχίζοντας τις προσπάθειες του για αναβάθμιση και βιωσιμότητα της εσωτερικής συγκοινωνίας του νησιού δημιουργεί τον συγκοινωνιακό φορέα όπως επιβάλλει η νομοθεσία με την αγορά τελευταίας τεχνολογίας λεωφορείου 20 θέσεων το οποίο θα ταξινομηθεί σαν αυτοκίνητο δημόσιας χρήσης.

Το λεωφορείο αυτό όντας ευέλικτο  και με χαμηλή κατανάλωση θα μπορεί να καλύπτει τις πολλαπλές ανάγκες στη διακίνηση μαθητών των σχολείων, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), αλλά και των πολιτών κυρίως κατά τη χειμερινή περίοδο.

Με την καλύτερη λειτουργία και των τριών άλλων οχημάτων και κυρίως το μεγάλο λεωφορείο το οποίο γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί κι αυτό σε φορέα, ο Δήμος πιστεύει ότι θα μπει σε πιο στερεές βάσεις η εσωτερική συγκοινωνία του νησιού για όλο το χρόνο θεωρώντας ότι στο μέλλον θα υπάρξουν και ανάλογα κίνητρα από την πολιτεία για ανανέωση του στόλου των λεωφορείων που σήμερα δυστυχώς απουσιάζουν παντελώς.

Σαμοθράκη  10/10/2013

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11:41

    Καλή κίνηση, συγχαρητήρια, θα μπορούσε όμως να λειτουργήσει καλύτερα η δημοτική συγκοινωνία αν Χανέ δεν ΕΔΙΩΧΝΕΣ το ΚΤΕΛ επικουρικά σε αυτό.
    Να κάνω και μια άσχετη εως παραπλήσια αναφορά για το θέμα της αγοράς πλοίου ή καϊκιου όπως υποστηρίζουν κάποιοι. Ήταν από τα βασικά θέματα της συνάντησης των επαγγελματιών προχθες Πεμπτη στο ξενοδοχειο ΝΙΚΙ, όπου ήμουν παρόντας κι εγώ.
    Άφησαν να εννοηθεί πως ο Μανούσης βάζει τη μουσούδατ ώστε να μη γίνει και πως το επιμελητήριο Εβρου άρχισε δυστυχως να το σκεφτεται. Εκει ήταν και κάποιοι έμμισθοι ή άμισθοι τσάτσοι του Μανούση γνωστοί και μη εξαιρεραίοι όλα τα χρόνια που πυρπόλισαν το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή