8 Οκτωβρίου 2013

Παρουσίαση μελέτης ανάπλασης του οικισμού των Θερμών.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μμ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο  παλιό σχολείο των Θερμών  με θέμα την παρουσίαση μελέτης της ανάπλασης του οικισμού των Θερμών.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν προτάσεις του έργου από την Ομάδα Μελέτης:
κ. Αλκιβιάδη ΠρέπηΑν. Καθηγητής, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Δ.Π.Θ. και
Άλκηστις ΠρέπηΑρχιτέκτων Μηχανικός, E.N.S.A. ParisLaVillette, καθώς θα μιλήσει και ο Δήμαρχος του νησιού κ. Γεώργιος Χανός.

Σκοπός της συγκέντρωσης είναι να γίνει μία ενεργητική συζήτηση με τους κατοίκουςεκφράζοντας την άποψή τους πάνω στις προτάσεις που θα παρουσιαστούν ή προτείνοντας δικές τους ώστε να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν του οικισμού.

Στόχος της ανάπλασης είναι να εκσυγχρονιστούν οι υποδομές και να αξιοποιηθεί το φυσικό περιβάλλον μέσα σε ένα πλαίσιο αναβαθμισμένων προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες των Θερμών.

Η ανάπλαση του οικισμού των Θερμών είναι ένα σημαντικό θέμα που αφορά τους κατοίκους διότι θα έχει οικονομικά, κοινωνικά,περιβαλλοντικά κ.α. οφέλη.

Ο Δήμος καλεί όλους τους κατοίκους να συμμετέχουν ώστε να συμβάλουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος του οικισμού.
Σαμοθράκη, 8/10/13

1 σχόλιο:

  1. Ο/Η samothrakisnea2 είπε...
    Σωστή αυτή η μεθόδευση.
    Όταν προγραμματίζεται ένα έργο μ' αυτόν τον δημοκρατικό τρόπο, τότε κανένας δημότης δεν μπορεί να διαφωνήσει.
    Η συναίνεση των ενδιαφερόμενων και της τοπικής κοινωνίας τόσο για την σκοπιμότητα των έργων όσο και για τον προγραμματισμό τους και την υλοποίησή τους είναι οι απολύτως απαραίτητες προυποθέσεις για την επιτυχημένη έκβασή τους.

    Σπιτάλας Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή