19 Δεκεμβρίου 2013

Η Μικρή Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων 2013

Εκδήλωση στο πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης

MIKRH_PRIGKIPISSA«Από την κρίση θα βγούμε πιο δυνατοί αν θα είμαστε ενωμένοι».
Με αυτό το σύνθημα και με έμπνευση ο Πολιτιστικός Σύλλογος ¨ΑΡΓΩ¨ καλεί τους μικρούς φίλους, να συμμετέχουν σε μια παιδική γιορτή με δράσεις, εκδηλώσεις και δημιουργικές απασχολήσεις.
Οι υπεύθυνοι του συλλόγου τονίζουν το πόσο σημαντικό είναι να έχουν τα παιδιά πίστη στον εαυτό τους, στους γονείς τους, στις οικογένειές τους και στην κοινωνία με ευαισθησία.
Η εκδήλωση με τίτλο Η Μικρή Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων 2013, θα γίνει στο πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης στις 20/12/2013 και ώρα 19:00, όπου θα πραγματοποιηθούν μικρές παραστάσεις για να αναδειχθούν τα ταλέντα των συμμετεχόντων (10 πριγκίπισσες έως 12 χρονών με τους καβαλιέρους τους) που θα διαγωνιστούν στο χορό, στο τραγούδι, στη ζαχαροπλαστική κτλ.
Η Είσοδος είναι ελεύθερη
Υπεύθυνη Έλενα Τατεβο- σιάν, στο Πολυκοινωνικό του Δή-μου Αλεξανδρούπολης
Η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΑΡΓΩ¨, σε συνεργασία με το γραφείο του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αλεξανδρούπολης και υπό την αιγίδα του «Πολυκοινωνικού» του Δήμου Αλεξανδρούπολης και εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων, εκδηλώσεων και διαγωνισμών για τους μικρούς δημότες.
Τέλος η  προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨ΑΡΓΩ¨ για ένα ¨Παραδεισένιο Κόσμο που μας ενώνει¨ με πολιτιστικές δράσεις, δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης, θα συνεχιστεί για άλλες 10 μέρες στο χωριό του Αϊ Βασίλη του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας σε ένα από τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ
http://www.elthraki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου