7 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ BLOG MOY ΤΗΣ 6-1-14

Anonymous Samothrakis είπε...
Για ότι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν <> ή κάποιος βουλευτής του ακόμη κι αν αεριστει μας το γράφει ο Σπιταλας. Για τον πρώην αναρχικό - κατά δήλωση του - Διαμαντόπουλο που ρεζιλεψε τα ιερά της πατρίδας μας, τσιμουδιά... Έτσι θα μας κυβερνήσουν;
samothrakisnea2 είπε...
Αγαπητέ αναγνώστη του blog μου.

1. Διαφωνώ με οποιονδήποτε προσβάλει την θρησκεία του άλλου.
Εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος.

2. Ο κλήρος από μόνος του προσβάλει πολλές φορές την ίδια την θρησκεία μας και την ουσία του χριστιανισμού. Δεν μπορούν οι εκπρόσωποι του ταπεινού Χριστού μας να υποκρίνονται και να προκαλούν με τα φανταχτερά τους στολίδια και με την τεράστια αναξιοποίητη περιουσία του κλήρου! Για ποιον και για πότε άραγε μαζεύουν αυτόν τον πλούτο; Για την άλλη ζωή; Αν δεν την διαθέσουν σήμερα γι'αυτούς που πεινάνε και αυτοκτονούν πότε;

3. Σήμερα αναρχικοί πρώτα από όλα είναι αυτοί που κυβερνάνε "χωρίς αρχές". Αυτό θα πει αναρχικός. Δεν μπορεί να πατάς κάτω χωρίς έλεος τον άνεργο και τον φτωχό για να αφήσεις ήσυχο τον πλούσιο! Επίσης αναρχία είναι και όταν οι εκπρόσωποι του λαού είναι βουτηγμένοι μέσα στην παρανομία και στις μίζες.

4.Αν ζούσε σήμερα στην Ελλάδα ο Χριστός με την ανθρώπινη υπόστασή του, θα είχε να μαστιγώσει πολλούς (όπως τότε), πριν να φτάσει και στον Διαμαντόπουλο . . .

Σπιτάλας Βασίλης

3 σχόλια:

  1. ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ14:44

    Σε όσα λέτε για τους ιεράρχες συμφωνώ ότι ορισμένες φορές προκαλούν με τα πανάκριβα άμφια, τους Σταυρούς και τα πολυτελή αυτοκίνητα. ΔΙΑΦΩΝΩ όμως στο ότι η Εκκλησία δεν προσφέρει, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Η Εκκλησία πρόσφερε σε άστεγους και άπορους προ κρίσης, πόσο μάλλον τώρα. Όσο για την ακίνητη περιουσία είναι τάματα και δωρεές των πιστών ως επι τω πλείστον και φορολογούνται από το Ελληνικό Δημόσιο. Συμφωνώ ότι θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν περισότερο εν καιρώ κρίσης.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ από κάποιον πρωην αναρχικό και νυν βολευτή να προκαλεί υβρίζοντας τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας μας.
    Επίσης ήταν αθλιότητα χθες κατά την διάρκεια του εορτασμού των Θεοφανείων στον Πειραιά που μια ομάδα κίναιδων - ομοφυλόφιλων πήγε και αλληλογλείφονταν για να προκαλέσουν τον πεφωτισμένο Ιεράρχη Σεραφείμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Anonymous Samothrakis16:58

    Ευχαριστώ πολύ Βασίλη Σπιταλαπου απάντησες στο χθεσινό μου σχόλιο, με κάλυψε η απάντηση σου εν μέρη. Περισσότερο με κάλυψε το σχόλιο του Ειρηναιου. Ήθελα να πω πολλά, η θέση μου όμως στην τοπική κοινωνία της Σαμοθράκης δεν μου επιτρέπει να τοποθετηθώ επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19:45

    Eirinaie kai aytoi poy pidane apo ta mpalkonia kai aytoktonoyn forologoyntai. Oso gia thn periousia ths eklisias einai apo tamata alla tha symfoneis oti den arkei h forologish tous. Oi perisoteres metoxes stis trapezes einai eklisiastikes. Oso gia ton voulefti aftoi poy to vgalan sth voyli na min ton xanavgaloun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή