3 Φεβρουαρίου 2014

Γιγαντώνεται κίνηση κατά των επιλογών Γιαννακίδη

                   

Το τελεσίγραφο που σύμφωνα με πληροφορίες έστειλε ο Άρης Γιαννακίδης στους περιφερειακούς συμβούλους, «είτε δέχεστε τις επιλογές μου, είτε παραιτούμαι», φαίνεται πως γιγαντώνει μια κίνηση αντίδρασης, η οποία υπέβοσκε στην παράταξη του εξαιτίας και άλλων επιλογών του στο παρελθόν.
Αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει είναι η «πραξικοπηματικού χαρακτήρα» και «άκομψη», όπως την χαρακτηρίζουν, αντικατάσταση της Γεωργίας Νικολάου από υποψήφια αντιπεριφερειάρχη... Έβρου στις προσεχείς εκλογές, με τον Σταύρο Καβαρατζή. Οι αντιδρώντες τονίζουν ότι δεν μπορεί να υπάρχει η αρχή ενός ανδρός και όλοι οι άλλοι να μαθαίνουν τις εξελίξεις από δημοσιεύματα και κατόπιν εορτής.
Στη κίνηση αυτή πρωτοστατεί ηγετικό στέλεχος της παράταξης Γιαννακίδη και μετέχουν περιφερειακοί σύμβουλοι και από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας.
Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως οι ζυμώσεις έχουν επεκταθεί και εκτός παράταξης και ότι αν κάποια θέματα δεν συζητηθούν άμεσα, μέσα στην παράταξη, θα υπάρξει απάντηση «τελεσίγραφο» στο «τελεσίγραφο» Γιαννακίδη.
Αυτό μεταφράζεται σε ανεξαρτητοποιήσεις περιφερειακών συμβούλων, μέχρι και στην δημιουργία νέας, ανεξάρτητης, παράταξης ή και σύμπραξης με την περιφερειακή παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με άλλες προοδευτικές δυνάμεις.
http://www.alexpolisonline.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου