24 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζει ο Άρης Γιαννακίδης στο τιμόνι της «Κοινωνικής Συμμαχίας»


Σε χθεσινή σύσκεψη που έγινε στην Κομοτηνή της παράταξης Γιαννακίδη όπως γράφει το inkomotiki . blogspot.gr αποκλείσθηκε το ενδεχόμενο αποχώρησης του νυν περιφερειάρχη από την ηγεσία.
Τις τελευταίες μέρες οργίαζαν οι φήμες ότι ο Άρης Γιαννακίδης θα αποχωρούσε λόγω υγείας , κάτι που αποκλείστηκε από τον ίδιο στη σύσκεψη.
Βεβαίως στη σύσκεψη συμμετείχαν μόνο οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και στενοί συνεργάτες του περιφερειάρχη, κάτι που σημαίνει ότι οι φήμες που λένε ότι πολλοί νυν περιφερειακοί σύμβουλοί αποχωρούν και δεν θα ξανά είναι υποψήφιοι , έχουν βάση.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, υπήρχε συνάντηση μεταξύ περιφερειακών συμβούλων από όλες τις περιφερειακές ενότητες , οι οποίοι βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση με τον κ. Γιαννακίδη.
Στην συνάντηση ετέθη θέμα για τον τρόπο λειτουργίας της παράταξης σήμερα, και η δυνατότητες αντικατάστασης του επικεφαλής, δηλαδή του Άρη Γιαννακίδη. Στις συζητήσεις που έχουν μεταξύ τους, και με φίλους τους, εξετάζουν και την δυνατότητα δημιουργίας νέας παράταξης.
Εντός των ημερών μάλλον θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα , ίσως και να υπάρχουν ανακοινώσεις .
Σχετικά με τις κινήσεις στον Έβρο είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες:

Χαμός στην παράταξη Γιαννακίδη -Τι κάνει η "ομάδα" Κανελλάκη;

Μετά από αυτό το δημοσίευμα ο κ Καννελάκης σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του μάλλον επιβεβαίωσε την σύγκρουση και την ύπαρξη "ομάδας".

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18:41

    μαύρο στον κύριο από Σαμοθράκη δεν έχει κάνει τίποτα για το νησί.Μονο για κατσικάκι ερχότανε.........ΜΑΥΡΟ , ΜΑΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή