7 Μαρτίου 2014

Η... τριπλή μάχη!

Σε θέση (προεκλογικής) μάχης έχουν τεθεί ήδη οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ με εφαλτήριο, όπως είναι φυσικό, την Αττική. Ετσι, ο Αλ. Τσίπρας συγκαλεί σήμερα ευρεία σύσκεψη όλων των στελεχών του κόμματος στην Αττική, προκειμένου να στείλει, όμως, μηνύματα που αφορούν ολόκληρη τη χώρα, αλλά και την Ευρώπη...
Το στοίχημα της Ευρώπης
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης ο Αλ. Τσίπρας θα υπογραμμίσει ότι η μάχη είναι τριπλή: ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Επίσης αναμένεται να αναφερθεί και στο στοίχημα της Ευρώπης, ευκαιρίας δοθείσης και από την αυριανή επίσκεψη του Ζ. Μπαρόζο στην Αθήνα.
Στη σύσκεψη, εκτός από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, θα μιλήσουν ο ευρωβουλευτής Ν. Χουντής και τα μέλη της ΠΓ Τ. Κορωνάκης και Ρ. Ρινάλντι. Η Κουμουνδούρου δίνει μεγάλη σημασία στη σημερινή σύσκεψη, καθώς έχουν κληθεί να παραστούν οι βουλευτές Αττικής και Επικρατείας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Λεκανοπεδίου, αλλά και τα μέλη των νομαρχιακών οργανώσεων και της ΚΕ από την Αττική...
Πράσινο φως στον Οδ. Βουδούρη
Εν τω μεταξύ, ο Οδ. Βουδούρης έλαβε το... πολυπόθητο πράσινο φως για να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του ως υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο. Η σχετική απόφαση ελήφθη από το Περιφερειακό Συντονιστικό Συμβούλιο Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη σύσκεψη αυτή, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, συμμετείχε και ο ίδιος ο Οδ. Βουδούρης. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης ήταν και η κοινή δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη με τον περιφερειακό σύμβουλο Ν. Πατσαρίνο (επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»), με την οποία έδωσαν το στίγμα της προεκλογικής εκστρατείας τους, που συνοψίζεται στη φράση «ανατρέπουμε και γυρίζουμε σελίδα στην Πελοπόννησο»
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΟΣ
http://gr.news.yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου