28 Μαΐου 2014

Υλοποίηση προγράμματος επιχειρησιακής επιτάχυνσης «Stage One», με δυνατότητα υποτροφιών από το Επιμελητήριο Έβρου




Tο Επιμελητήριο Έβρου στα πλαίσια προώθησης της καινοτομίας & επιχειρηματικότητας, ανακοινώνει την υλοποίηση του προγράμματος επιχειρησιακής επιτάχυνσης STAGEONE

Ο STAGE ONE
startupaccelerator (http://stageone.innovationfarm.eu/), έχει σκοπό να επιταχύνει τις διαδικασίες μιας νέας επιχειρηματικής ιδέας ώστε να φτάσει γρήγορα σε ένα ικανό επίπεδο ωριμότητας και διεκδίκησης χρηματοδότησης από αγγέλους επενδυτές ή επιχειρηματικά κεφάλαια, να παράγει το πρωτότυπο προϊόν της, και να το φέρει κατόπιν στην αγορά. ToΕπιμελητήριο Έβρου προσφέρει υποτροφίες σε αντίστοιχες νεοφυείς ομάδες.

      
Ο STAGEONE, δημιούργημα της ομάδας καινοτομίας InnovationFarm παράγει ή προάγει επιχειρήσεις μέσα από μια εντατική και πρακτική διαδικασία που περιλαμβάνει ακροάσεις (auditions), επιτάχυνση 10 εβδομάδων στις συμμετέχουσες ομάδες που στο τέλος του προγράμματος παρουσιάζουν την ιδέα τους μπροστά σε επενδυτικό και επιχειρηματικό κοινό.      
(περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα
http://innovationfarm.eu/ καθώς και στην ενότητα ανακοινώσεων της επιμελητηριακής πύλης www.evroschamber.gr.

          
Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ή αποστέλλοντας την αίτηση στο stageone@innovationfarm.eu Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .          
Υπεύθυνη προγράμματος για το Επιμελητήριο Έβρου: κα Μαρία Βρετοπούλου (2551035848).

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου
Χριστόδουλος Τοψίδης
http://www.faros24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου