21 Αυγούστου 2014

''Η Δύναμη της Πίστης – 3ήμερο εκδηλώσεων στη Σαμοθράκη''.

Travel your senses






















Το Οικονομικό Φόρουμ Θράκης και η Αρσινόη της Θράκης, υπό την αιγίδα των:

Δήμου Σαμοθράκης, Υπουργείων Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και με τη ευγενική συμμετοχή των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά, στις 12,13 και 14 Σεπτεμβρίου 2014 μια σειρά εκδηλώσεων
στη Σαμοθράκη με θέμα «Η Δύναμη της Πίστης».

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2014, το τριήμερο ανοίγει με την επίδειξη μόδας - «Arsinoe’s Nymphs», στην οποία η διεθνούς φήμης εταιρεία με την επωνυμία AdT «Arsinoe de Thrace» θα παρουσιάσει φορέματα αποκλειστικά φτιαγμένα από μετάξι Θράκης, αφιερωμένα και εμπνευσμένα από την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας. Η παρουσίαση της επίδειξης θα γίνει από την κ. Βίκυ Μπαφατάκη, Γενική Γραμματέα διοργάνωσης διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca.

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2014, το Οικονομικό Φόρουμ Θράκης θα φιλοξενήσει Στρογγυλό Τραπέζι συζήτησης με θέμα «Η πράξη είναι προτιμότερη από τη Θεωρία» αυστηρά και μόνο με προσκλήσεις όπου πολιτικοί, οικονομολόγοι, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες θα προχωρήσουν σε ένα δημοκρατικό διάλογο, με σκοπό τη συνειδητοποίηση της παρούσας κατάστασης και της γνώσης ότι μόνο μια ελίτ καινούργια γενιά θα φέρει πίσω την Ελλάδα σε παραγωγική πορεία. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης, αρθρογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή».

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2014, βραβεύονται διεθνείς και εγχώριες προσωπικότητες για την αφοσίωση και το έργο τους σε μία μικρή τελετή, αυστηρά με προσκλήσεις.
«Η Δύναμη της Πίστης», με χαρακτήρα καλλιτεχνικό, πολιτικό και πολιτισμικό, στρέφει την προσοχή στη Σαμοθράκη, καθώς καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα προσέλθουν στο νησί για την εν λόγω διοργάνωση, και δραστηριότητες όπως ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς τόπους, πεζοπορικές διαδρομές ανάμεσα σε καταρράκτες και θαλάσσιες περιηγήσεις θα διεξάγονται όλο το τριήμερο, ώστε οι επισκέπτες να ανακαλύψουν τις ομορφιές αυτού του ιδιαίτερου τόπου.
Σαμοθράκη, 19 Αυγούστου 2014
http://www.radiomax.gr/

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11:05

    Kai to fiasko synexizetai.
    Den theloyme EOZ oyte sth Samothraki oyte sth Thraki.

    Poios se xrimatodotei kyria Karagiani kai gia poio logo;

    Kai o Dimos Samothrakis anti na parei o idios tis protovoulies trexei piso apo thn kathe Karagianh!

    Kai mazi ths sta Ypoyrgeia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12:34

    Βρε Ανοητε!!!! η Ανοητη!! τι ξερεις εσυ για την Καραγιαννη σου χρωστα χρηματα η σου χρωστα Μυαλο που δεν εχεις~!
    Ξερεις ποιος ταιζει τους φτωχους σας ποιος γεμιζει τα ταμεια του Δημου σας ποιος προβαλει το Νιση σας και γεμιζει το στομαχι σας και τι κακο σας εχει κανει συγκεκριμενα!! Εισαστε απιστευτα
    ανοητοι! ενα καλο λογο δεν θα πειτε! αλλα τι να πεις για τους Νεοελληνες που σκωτσανε τον Καπποδιστρια που τους ταισε!
    ΠΟΙΑ ΕΟΖ και τι ειναι αυτο!! Κωστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος00:09

    ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ .......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΒΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΜΙΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .....ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ ....ΔΙΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΗ ΤΟΝ ΑΚΕΡΜΑΝ ΠΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10:16

    Epanerxomai.
    Poios xrhmatodotei thn Karagianh o "koumparos ths" o germanos trapeziths Akerman?
    Einai alithia oti h Karagianh "anoige" tis portes ston Xano kai ston Glinia sta ypoyrgeia?

    An einai alithia oti xrhmatodotei ton dhmo mas na ginei elexos logistikos afta ta xrhmata prepei na fainontai . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φωτακη παναγιωτα13:58

    Καταρχήν κυρ Κώστα ποιος είστε που εξαπολύεται ύβρεις και μιλάτε υποτιμητικά για τον πληθυσμό της Σαμοθράκης. Οι Σαμοθρακίτες δεν είναι ζουλού όπως αρέσκεστε εσείς και η κ. Καραγιάννη να παρουσιάζεται ούτε έχω δει κανέναν με ανοιχτη παλάμη να ζητά ελεημοσύνη αντιθετως έχουν ειπωθεί και έχουν δημοσιευθεί αλλωστε τα οικονομικά στοιχεία του φόρουμ....και οι χρηματοδοτήσεις απο το δημο αλεξπολης... Επιπλέον αντιθετη αποψη για το φόρουμ έχει εκφραστεί απο τον ίδιο το μητροπολιτη, πολιτικά κόμματα επώνυμους και ανώνυμους πολίτες που κατ εσάς κυρ Κώστα χωρίς επίθετο είναι και αυτοι ανόητοι. Τέλος το πανυγηρακι που κάνουν κάθε χρόνο τα παιδιά...δεν έχει απασχολήσει την τοπική κοινωνία η οποια προσπαθεί να επιβιώσει και να στηρίξει οικογένειες και μικρές επιχειρησεις...εν ολίγοις μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τ ακουνε, περσυ τους κράξαμε και λίγο και πολύ τους ήταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19:10

    Πάντως πολύ ψέμμα ρε παιδιά αυτή η κυρία.
    Πριν 2 χρόνια στην Τράπεζα της Ελλάδας θα γίνονταν εκδήλωση του φορουμ με την συμμετοχή και του κυρίου Δραγασάκη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βέβαια δεν θα συμμετείχε αφού το κόμμα του ήταν αντίθετο (η εκδήλωση αυτή δεν έγινε). Την επόμενη χρονιά ανακοινώθηκε από το φορουμ ότι σε νέα του εκδήλωση θα συμμετείχε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο καθηγητής κ. Σταθάκης ο οποίος βεβαίως δεν συμμετείχε και όπως δήλωσε δημόσια δεν είχε αποδεχθεί την πρόταση.
    Όσο για το τελευταίο "συνέδριο της μιας ώρας" που έγινε στο νησί ούτε για γέλια δεν ήταν!!! Φέτος απ' ότι λέει η ανακοίνωση η συμμετοχή θα είναι με προσκλήσεις, δεν θα γίνει "ανοιχτό συνέδριο" χε - χε - χε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φωτακη παναγιωτα20:16

    Το θέμα δεν είναι ο σύριζα αλλα αν έχεις δηλωση δημοσια του Σταθάκη να μας πεις και μας να τη δουμε....και ελεος
    πια είναι φασισμός η αρνηση αυτοκριτικής ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Αλλα δεν ενδιαφέρει κανέναν στην προκειμένη το θέμα...παλια ξινά σταφύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22:37

    κ. Φωτάκη, αν διαβάσετε στη σελίδα του φορουμ είχε αναγγελθεί η συμμετοχή του κ. Σταθάκη. Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος και το ότι τελικά ο κ. Σταθάκης δεν συμμετείχε δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη . . .

    Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και κεντρικά και η Νομαρχιακή του Έβρου και με ανακοινώσεις της η Τοπική του Οργάνωση Σαμοθράκης έχουν ξεκαθαρίσει την αντίθεσή τους.

    Αλλού να ψάξετε για "φασισμούς"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παναγιωτα φωτακη04:06

    Καλα μη θορυβειστε...και τις υποδείξεις στα πρόβατα όχι σε μένα. Αλλωστε το θέμα είναι αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15:44

    ποιο ειναι το προβλημα σας συγκεκριμενα,ετσι για να ξερουμε και εμεις, γιατι σε εμας δεν χρωστα τιποτα, σε εσας τι χρωστα, μηπως πληρωσατε απο την τσεπη σας εσεις τα παιδια σας στην εκδρομη στον Λουβρο,
    Τι κακο ειναι αυτο με εμας που ταξερουμε ολα τα παντα πανεεξυπνοι εμπειρωγνμνες στα παντα, εχουμε λυσεις για ολα και για αυτο βεβαια τα βαζουμε με μια γυναικα που δεν μιλα δεν ζητα και δεν ξερει πολλα παρα μονο αγαπα αυτον τον τοπο που εχει επενδυσει! βαλτε λιγο την γλωσσα στο μυαλο σου εαν εχει βεβαια χωρο, μετα τοσα που ξερετε και μετα πετατε εξυπναδες με εκτιμηση ελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23:01

    Έλενα θέλω να ξέρεις ότι η δυσλεξία θεραπεύεται....με εκτίμηση ανωνυμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23:14

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΒΡΟ Η Κ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ .?ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ Σ ΕΜΑΣ Κ ΕΛΕΝΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με γνώμονα το καλό του νησιού, μια συζήτηση με επιχειρήματα και χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, θα ήταν περισσότερο χρήσιμη.
    Σπιτάλας Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή