2 Αυγούστου 2014

Μια μεγάλη παρέα η Αλεξανδρούπολη

Μία μεγάλη παρέα έγινε το βράδυ της Πέμπτης όλη η Αλεξανδρούπολη, καθώς η πρώτη «Λευκή Νύχτα» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Κάτοικοι και επισκέπτες επωφελήθηκαν τόσο από τους άδειους από αυτοκίνητα εμπορικούς δρόμους, όσο και από τις χαμηλές τιμές των καταστημάτων, έξω από τα οποία είχαν στηθεί διάφορα happenings, που έδιναν άλλο χρώμα στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.
Δίχως να λείπουν τα παράπονα, κυρίως από οδηγούς που δεν είχαν ενημερωθεί για τον αποκλεισμό κεντρικών οδικών αρτηριών, η πρώτη μέρα-νύχτα της διοργάνωσης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους. Και πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αφού με τον Εμπορικό Σύλλογο στο τιμόνι, το Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, το Επιμελητήριο και τη συνδρομή της Τροχαίας, κάθε γωνιά του εμπορικού κέντρου της πόλης έκρυβε εκπλήξεις, μελωδίες, χορούς, παιχνίδια, αλλά και μεγάλες ευκαιρίες για τους καταναλωτές.
Αυτό που επισημαίνεται από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, για την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, είναι πως όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί από την αρχή επιτεύχθηκαν και μάλιστα πέρα από κάθε προσδοκία. Ο κόσμος κατέβηκε και περπάτησε στο κέντρο της πόλης του, επισκέπτες από άλλες χώρες έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο, ενώ το βασικότερο, η κίνηση στα περισσότερα μαγαζιά ήταν πολύ καλή. Υπήρχαν μάλιστα καταστήματα που έκαναν τέτοιο τζίρο που αν και ήταν τέλη Ιούλη, έμοιαζε σαν να είχαμε τέλη Δεκέμβρη!
http://www.gnomionline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου