20 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ - Επίσκεψη των υποψηφίων βουλευτών του Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ



ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 19-1-2015 (φωτο Σ.Β.)
 
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - όλοι μαζί - επισκέφθηκαν το νησί μας προκειμένου να τους γνωρίσουμε από κοντά αλλά και να ακούσουν και οι ίδιοι "από πρώτο χέρι" τα προβλήματα και τις προτάσεις των ψηφοφόρων του νησιού.

Άλλωστε, η παράδοση της Αριστεράς να μην κάνει ο κάθε υποψήφιος την δική του ξεχωριστή προεκλογική "εκστρατεία" δείχνει και το ήθος της και την δημοκρατικότητά της.
 
Έτσι, όλοι μαζί οι υποψήφιοι προβάλλονται και προβάλλουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σ' ένα εκλογικό κέντρο, σένα φυλλάδιο γνωριμίας και σε μια κοινή συντροφική προσπάθεια για να γίνει η ελπίδα πραγματικότητα.

Μόνο όλοι μαζί μπορούμε απέναντι στα μεγάλα προβλήματα είναι η πεποίθηση του κόμματος.

Επειδή ο χρόνος της επίσκεψης του κλιμακίου ήταν πολύ περιορισμένος (επέστρεψαν το ίδιο απόγευμα για να προλάβουν και τον υπόλοιπο νομό), αυτή η «έφοδος» γνωριμίας δεν ήταν τόσο αποτελεσματική όσο θα μπορούσε να είναι κάτω από άλλες προεκλογικές συνθήκες.

Ωστόσο έγινε δυνατόν να καλυφθούν οι οικισμοί και να γίνουν και κάποιες ιδιαίτερες συναντήσεις.

Εύχομαι και ελπίζω ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει αυτήν την κουλτούρα της ομαδικότητας και στο μέλλον και μετά την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας και αυτό γιατί οι πραγματικοί Αριστεροί σκέφτονται και ενεργούν με γνώμονα το ΕΜΕΙΣ, σκέφτονται και ενεργούν για το σύνολο των πολιτών και της κοινωνίας και όχι για τον εαυτόν τους ο καθένας ξεχωριστά.

Σπιτάλας Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου