19 Μαρτίου 2015

Ταχυδακτυλουργικά κόλπα Neo Magazin Royale: Παραποιήσαμε το βίντεο με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Neo Magazin Royale: Παραποιήσαμε το βίντεο με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Βερολίνο

Νέο βίντεο αναρτήθηκε στο ΥouΤube από τη σατιρική εκπομπή Neo Magazin Royale του καναλιού ΖDF και στο οποίο ο παρουσιαστής Γιαν Μπόμερμαν ισχυρίζεται ότι το επίμαχο βίντεο με την ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη στην Κροατία παραποιήθηκε από τους συντελεστές της εκπομπής.

Ο Μπόμερμαν υποστηρίζει ότι το παραποιημένο βίντεο ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε από το κανάλι ARD στις 15 Μαρτίου, από την εκπομπή του γερμανού δημοσιογράφου Γκούντερ Γιάουχ, και έγινε η αιτία για να κατηγορηθεί ο έλληνας υπουργός Οικονομικών.

Ωστόσο, ο γερμανικός Τύπος (και όποιος παρακολουθεί το νέο βίντεο) δεν μπορεί να καταλήξει στo έαν τελικά το κόλπο του Μπόμερμαν είναι ότι όντως παραποίησε το βίντεο ή αν το κόλπο του είναι πως, μετά τον σάλο, ισχυρίζεται σε ένα εξεζητημένο σατιρικό βίντεο ότι παραποίησε ένα βίντεο που δεν είχε παραποιηθεί.

Πάντως, ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών Γ.Βαρουφάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις διευκρινίσεις και περνά στην αντεπίθεση μέσω twitter: «Καμιά συγγνώμη στον ορίζοντα Γκούντερ Γιάουχ; Για τη χρήση ενός παραποιημένου βίντεο, για να σιωπήσει μια συμβιβαστική ελληνική φωνή;»
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου