15 Σεπτεμβρίου 2015

Σαμοθράκη - επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ



(οι φωτο από τις Δάφνες Σαμοθράκης)

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ με τους υποψήφιους βουλευτές του νομού την κα Μαργαρίτη Αναστασία και τον κ. Καίσα Γεώργιο, επισκέφτηκε την Σαμοθράκη την 13 και 14/9, προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα του νησιού και να συζητήσουν μαζί με τους κατοίκους τις θέσεις του κόμματος με αφορμή τις εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές μαζί με φίλους του ΣΥΡΙΖΑ της Σαμοθράκης, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο από τον οποίο ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του νησιού και κατόπιν επισκέφτηκαν τους οικισμούς Χώρας, Καμαριώτισσας, Αλωνίων, Πρ. Ηλία και Λακκώματος.

Η συζήτηση με τους κατοίκους ήταν ζωντανή και ενδιαφέρουσα και θα συνεχιστεί πιο αναλυτικά και εξειδικευμένα μετά τις εκλογές.

Τα προβλήματα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις και πρέπει να τύχουν άμεσης αντιμετώπισης, ήταν τα αγροτικά - κτηνοτροφικά και η συγκοινωνία.

Σ.Β.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14:00

    κ. Καίσα η φωτο με τον Σπιτάλα σας δείχνει πιο κοντό.
    Να κάνετε διάβημα στον φωτογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23:43

    Σπιτάλα αν έβαζες υποψηφιότητα θα ήσουν ο μόνος λόγος να ψηφίσω ΣΥΡΙΣΑ. Το λέω πραγματικά, σε πάω πολύ, είσαι ωραίος τύπος και θα μπορούσες να προσφέρεις για τον τόπο. Σκέψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή