6 Νοεμβρίου 2015

Αλλαγή διοίκησης στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

                             

Ένας σχεδόν χρόνος πέρασε και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπόρεσε να σχεδιάσει το νομικό καθεστώς και να θέσει το νέο πλαίσιο για την επιλογή των προέδρων των Νοσηλευτικών ιδρυμάτων.
Αν και εκβιαστικά τους εξανάγκασε σε παραιτήσεις τον περασμένο Μάρτιο, δεν τόλμησε να προχωρήσει στην προκήρυξη των νέων θέσεων. 

Άλλωστε με αυτούς τους χαμηλούς ρυθμούς δουλεύει σαν να είναι αντιπολίτευση. 
Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης συμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες διοικητής θα τοποθετηθεί ο γιατρός  Παπαιωακείμ Μιλτιάδης, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των πανεπιστημιακών. 

Εδώ τίθεται όμως θέμα ηθικό μιας και ο νύν διοικητής θεωρείται πετυχημένος. 
Ο κ.Λαζόπουλος μπόρεσε και κράτησε το νοσοκομείο σε δύσκολες στιγμές, το νοικοκύρεψε, χτύπησε τη διαπλοκή και τα συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο της υγείας αποτελεσματικά, ενώ οι προηγούμενες διοικήσεις σφύριζαν αδιάφορα.Είναι κρίμα να μην παραμείνει, αφού χαίρει εκτιμήσεως όλων των κομμάτων. '

Οσον αφορά το Διδυμότειχο, εκεί η τοπική βουλευτής κ. Γκαρά επιθυμεί να τοποθετηθεί ένα αξιόλογο κομματικό στέλεχος από την περιοχή. 

Όπως φαίνεται η κομματική δύναμη που διαθέτει η βουλευτής είναι αρκετή να περάσει τη θέση της στο υπουργείο, μπροστά σε μία αδύναμη νομαρχιακή επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου