12 Νοεμβρίου 2015

Μεγα-δόση υπονόμευσης - Κυβέρνηση: "Πανουσιάδα", ο κωδικός του σχεδίου αποσταθεροποίησης

Μεγα-δόση υπονόμευσης
 
Σχέδιο αποσταθεροποίησης από το διαπλεκόμενο πολιτικο-εκδοτικό κατεστημένο, ώστε να εκτροχιαστεί η προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και να παραταθεί η δική του βασιλεία επί των ερειπίων, καταγγέλλει η κυβέρνηση, με αφορμή τη λεγόμενη "Πανουσιάδα".
 
Η εν εξελίξει επιχείρηση επενδύει σε "ατύχημα" της κυβέρνησης πριν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους δανειστές για τις κρίσιμες αλλά και δύσκολες μεταρρυθμίσεις και προχωρήσει η συζήτηση για τη μείωση του χρέους, πριν δηλαδή χαράξει η "επόμενη ημέρα" για τη χώρα. Το "Plan B", όπως έχει ήδη καταγραφεί στον Τύπο, προανήγγειλαν πριν από μερικές ημέρες οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος.

Πολλοί από τους μιντιάρχες ασφυκτιούν υπό τις νέες συνθήκες που διαμορφώνει η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα για την έρευνα για τα θαλασσοδάνεια, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σήμερα καταθέτει στους οικονομικούς εισαγγελείς ο βασικός μέτοχος του ΔΟΛ και του Mega Στ. Ψυχάρης, ενώ τις επόμενες μέρες παίρνουν σειρά, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θ. Αναστασιάδης και Γ. Αλαφούζος.

* Αιχμή του δόρατος MegaProtothema και λοιποί καναλάρχες, που από σήμερα δίνουν εξηγήσεις στους εισαγγελείς για τα θαλασσοδάνεια

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου