1 Οκτωβρίου 2016

Σήμερα στην Αυγή: «Σκοτεινή» αντιπολίτευση σε καθαρό φόντο


Οριστικοποιήθηκε το νέο τοπίο με την άδεια στον Ιβάν Σαββίδη - Παρέμβαση - επίθεση της Ν.Δ. στο ΣτΕ, το οποίο ανέβαλε τη χθεσινή συνεδρίαση λόγω των δημόσιων τοποθετήσεων πολιτικών προσώπων και δυσαρεστημένων καναλαρχών.

Απώλεια προσχημάτων και ψυχραιμίας επέφερε στη Ν.Δ. η ολοκλήρωση του διαγωνισμού αδειοδότησης των καναλιών με την ανακήρυξη του Ιβάν Σαββίδη ως τέταρτου και τελευταίου υπερθεματιστή, αφού κατέβαλε και την πρώτη δόση του τιμήματος, που ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ.

«Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο ΣτΕ, η υπόθεση 'τηλεοπτική άδεια' έγινε από σκοτεινή σκοτεινότερη» δήλωσε απροκάλυπτα ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γ. Κουμουτσάκος έπειτα από τη ματαίωση - αναβολή της συνεδρίασης του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα του νόμου λόγω των δημόσιων παρεμβάσεων που είχαν ως στόχο τη χειραγώγηση του Συμβουλίου.

Είχε προηγηθεί και η παρέμβαση του συνηγόρου του Alpha και του Star για το έκνομο του διαγωνισμού. «Η Ν.Δ. δυστυχώς επέλεξε να διασυρθεί και να συρθεί πίσω από καθόλου έννομα συμφέροντα» σχολίασε ο αρμόδιος υπουργός Ν. Παππάς.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου