10 Φεβρουαρίου 2017

Έρχεται το ηλεκτρονικό ραντεβού στο ΠΓΝΑ -

Έρχεται το ηλεκτρονικό ραντεβού στο ΠΓΝΑ

Και ηλεκτρονικά θα μπορούν πλέον οι πολίτες να κλείνουν τα ραντεβού τους στο Πανεπι- στημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς τίθεται σε λειτουργία η εφαρμογή του ηλεκτρονικού ραντεβού.
Πως ακριβώς λειτουργεί αυτό; Μέσω της ιστοσελίδας του Νοσοκομείου, ο Ενδιαφερόμενος κλικάροντας στην ένδειξη e-ραντεβού θα μπορεί με μία πολύ απλή διαδικασία να κλείσει το ραντεβού του, μόνο όμως για τα πρωινά ιατρεία, και όχι για τα απογευματινά, και όχι περισσότερα από 3 την ημέρα.
Όσον αφορά στους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, αυτοί θα μπορούν κλείνουν περισσότερα ραντεβού, εξήγησε ο Διοικητής του ΠΓΝΑ, Δημήτρης Αδαμίδης.
Το ηλεκτρονικό ραντεβού, θα γλιτώσει τους πολίτες από την πολύωρη αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο, αλλά και τους υπαλλήλους οι οποίοι εξυπηρετούν εκατοντάδες ασθενείς καθημερινά.
Επιπροσθέτως, προσδίδει μία διαφάνεια στο θέμα των ραντεβού καθώς ο καθένας θα ξέρει πότε ακριβώς θα εξυπηρετηθεί και δε θα υπάρχει το φαινόμενο, του "εγώ ήρθα πριν από σένα" "μου έφαγες τη σειρά" κ.ο.κ.
Όσον αφορά τώρα στο πότε θα μπει σε εφαρμογή το εν λόγω σύστημα, προς το παρόν έχει ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία, και καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Μάιο θα ξεκινήσει κανονικά.

thrakinet.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου