4 Φεβρουαρίου 2017

“Έφυγε” ο ιατρός και πρώην αντιδήμαρχος Θεόδωρος Γιαννέλος

 
Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, ο θάνατος του γιατρού, δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου, Θεόδωρου Γιαννέλου, ο οποίος ταλαιπωρούνταν εδώ και καιρό από χρόνια προβλήματα υγείας τα οποία δυστυχώς τον νίκησαν, στα 67 του χρόνια.
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος άφησε τα χνάρια του στην περιοχή, μέσα από πάρα πολλούς χώρους. Ως γιατρός, ως πολιτικός, ως αυτοδιοικητικός.

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, μίλησε για έναν άνθρωπο ο οποίος τον στήριξε όταν στο παρελθόν διεκδικούσε τη θέση του αυτοδιοικητικού. Ελάχιστοι τότε με στήριξαν, και ελάχιστοι με πίστεψαν. Ένας από αυτούς ήταν ο Θεόδωρος Γιαννέλος, τόνισε συγκινημένος ο Δήμαρχος.
Το τελευταίο αντίο θα πούνε συγγενείς και φίλοι στον Θεόδωρο Γιαννέλο, το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανακοίνωση για το θάνατο του εξέδωσε και η ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου, της οποίας είχε διατελέσει πρόεδρος.

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του Θεόδωρου Γιαννέλου, ιατρού, πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου, με πολύτιμη συνεισφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση».
Ν. Τ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου