25 Νοεμβρίου 2016

SAOS - Γίνε νονός

2 σχόλια:

samothrakisnea2 είπε...

Κ. Μανούση, κ.κ. της MELMAR
Η πατρίδα της ΑΡΜΟΝΙΑΣ είναι η Σαμοθράκη. Η λέξη ΑΡΜΟΝΙΑ είναι πολύ πιο γνωστή παγκόσμια από τo άγαλμα της ΝΙΚΗΣ που έγινε γνωστό επειδή εκτέθηκε στο Λούβρο.
Η ΑΡΜΟΝΙΑ όμως ως λέξη είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο και προσδιορίζει την ομορφιά, την ποιότητα και την τελειότητα σχεδόν σε όλες τις τέχνες και τις επιστήμες (Γλυπτική - Ζωγραφική - Ποίηση - Μουσική - Φυσική - Μαθηματικά - Ιατρική - Μαγειρική - Τρόπος Ζωής κ.ά.)
Το γεγονός αυτό είναι κατά την γνώμη μου το μεγαλύτερο από όλα τα άλλα ισχυρό τουριστικό χαρτί για το νησί μας αφού μπορεί να αναγνωριστεί και να αξιοποιηθεί πολύ εύκολα.
Η πατρίδα της ΑΡΜΟΝΙΑΣ είναι αναμφισβήτητα ως μυθολογικό πρόσωπο το νησί μας, και ο όρος προσδιορίζει την απόλυτη ομορφιά και ποιότητα.
Γενικότερα αυτό είναι και θα πρέπει να είναι το κύριο brand name του νησιού μας.
Η αναφορά σε κάθε περίπτωση του όρου ΑΡΜΟΝΙΑ είναι "έτοιμη αναγνώριση" αλλά συγχρόνως και προσφορά στην προβολή της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ μας.
Δεν είμαι ειδικός στην διαφήμιση αλλά κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι η ετικέτα στο προϊόν σας. - ΤΣΙΠΟΥΡΟ - ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ "ΑΡΜΟΝΙΑ" - (με φόντο Φώτο του νησιού μας ή της melmar)
Σπιτάλας Βασίλης

Αργυρω Σκανδαλιδου είπε...

Λεγομαι Σκανδαλιδου Αργυρω.Για τον συνδεσμο γινε νονος στο τσιπουρο Σαμοθρακης σκευφτηκα ενα πολυ παλιο ονομα που δεν γνωριζω ανα υπαρχει ακομα...το ονομα Αποκαυτισα η αποκαυτσα. Ειναι βυζαντινο ονομα απο τον Ιωαννη Αποκαυκος..αυτο ηταν το σχολιο μου η σκεψη μου καλη επιτυχια.