7 Οκτωβρίου 2013

Ποιοι θα διεκδικήσουν τους Δήμους του Έβρου

                              Ποιοι θα διεκδικήσουν τους Δήμους του Έβρου
Οι εξελίξεις γύρω από τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές στους Δήμους του Έβρου συνεχίζουν και γίνονται περισσότερο εντατικές όσο περνούν οι ημέρες.
Στον Δήμο της Ορεστιάδας έκτος από την εκ νέου υποψηφιότητα του Δημήτρη Μουζά, θεωρείται βέβαιο ότι συνεχίζουν τις προσπάθειες τους οι Λευτέρης Χαμαλίδης και Βασίλης Μαυρίδης για την συγκρότηση ισχυρής ομάδας. Ο Θανάσης Κούμπης επίσης κινείται προς την ίδια κατεύθυνση.
Στον Δήμο Διδυμοτείχου εκτός του νυν Δημάρχου Παρασκευά Πατσουρίδη, στην διαδικασία συνεχίζει ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Τοκαμάνης και ο Βαγγέλης Παπατσαρούχας , ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για πιθανή υποψηφιότητα του Σαράντη Παπαδόπουλου.
Στο Δήμο Σουφλίου ο Βαγγέλης Πουλιλιός μάλλον συνεχίζει, ενώ και ο Παναγιώτης Καλακίκος δείχνει αποφασισμένος για την διεκδίκηση της Δημαρχίας.
Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης εκτός της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Λαμπάκη, για πρώτη φορά υπάρχουν αρκετοί που θα επιδιώξουν την εκλογή τους.
Ο πρώην Υφυπουργός Απόστολος Φωτιάδης συνεχίζει καθημερινά να έχει συναντήσεις με υποψηφίους για τον συνδυασμό του, ενώ δείχνει έτοιμος να ανεβάσει τους τόνους στην κριτική στην σημερινή Δημοτική αρχή.
Ο Γιώργος Παντελίδης ετοιμάζει μία συγκέντρωση πολιτών και την δημιουργία Δημοτικής κίνησης τις επόμενες ημέρες.
Παρακολουθεί τις εξελίξεις ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και έχει διαδοχικές συναντήσεις με υποψηφίους από διαφόρους φορείς, δίνοντας έμφαση στους νέους.
Ο Σάββας Δευτεραίος πιθανόν να μην έλεγε όχι σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στηριζόμενος από ευρεία ομάδα στελεχών προερχόμενη από την Κεντροαριστερά.
Επίσης σε κάτι αντίστοιχο κινείται και ο Χρήστος Δούκας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηματικό ακόμη υπάρχει για τον Νίκο Γρηγοριάδη επικεφαλή της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην Σαμοθράκη αν συνεχίσει ο Γιώργος Χανός αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό, ενώ αν αποχωρήσει τότε θα στηριχθεί η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ατζανού.
Συνεχίζει τις επαφές και συναντήσεις η Χρύσα Αντωνάκη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και η υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού Ελένης Τσιαούση με προϋποθέσεις.
Όλα θα γίνουν περισσότερο ξεκάθαρα και με την οριστική απόφαση του νέου εκλογικού νόμου.
http://www.faros24.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά πλάκα μας κάνετε με τον Ατζανό με τι προσόντα;;;; επειδή είναι ψηλός και όμορφος ή επειδή έκανε αντινομάρχης (σοβαρό πόστο) ή μήπως σαν γυμναστής ..αλλά μάλλον σαν ελεύθερος επαγγελματίας!!εάν δεν σοβαρευτείτε στο νησί μαύρα τα γραμμένα σας !!!!