8 Νοεμβρίου 2014

Καλώς ήρθατε στο Country Magazine!

10446161_10203551994032326_6380809672742880344_o

Το ηλεκτρονικό μας περιοδικό  δημιουργήθηκε, γιατί θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, την αγάπη μας  και την πίστη μας στο μοναδικό τρόπο ζωής της ελληνικής υπαίθρου. Στόχος μας είναι να φέρνουμε καθημερινά το φρέσκο αέρα της εξοχής στο σπίτι σας,  μαζί με τους ανθώπους που ζούνε και δημιουργούνε στην αγκαλιά της ελληνικής φύσης.  Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, παρατηρητές πουλιών και λουλουδιών, γράφουν καθημερινά για την Ελλάδα της φύσης, της ζωής, της δημιουργίας.

Ελάτε να περπατήσουμε μαζί, στα μονοπάτια των βουνών μας, ν’ αφουγκραστούμε τους ήχους τους δάσους, ν’ ακούσουμε τα τιτιβίσματα των πουλιών,  να ξεκουραστούμε στους διάσπαρτους ξενώνες, και  ν’ απολαύσουμε το μοναδικό, αρωματικό τσάι του τόπου μας που θα ευεργετήσει το σώμα μας και την ψυχή μας.

Φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη και καλοκαίρι αποκτούν άλλη διάσταση μέσα απο τις σελίδες του  www.coutrnymagazine.gr.  Κάθε εποχή με το δικό της χρώμα, με τη δική της πρόταση με το δικό της ρυθμό.

Με την προσδοκία πως θα έχουμε μαζί μας και τις δικές σας σκέψεις, προτάσεις και ιδέες για να γίνουμε καλύτεροι, ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε να  παρουσιάσουμε  και πάλι την ελληνική ύπαιθρο με  την αξία, την αισθητική και τη μοναδικότητα που της αξίζει.
Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!

Με εκτίμηση
Ιωάννα Παρασχάκη

1 σχόλιο:

samothrakisnea2 είπε...

Αγαπητή μου φίλη Ιωάννα, σου εύχομαι να πετύχεις και σ' αυτήν σου την δραστηριότητα. Είμαι σίγουρος ότι τη διάλεξες καλά αυτήν σου την ενασχόληση. Σου πάει πολύ η θεματολογία που θα πραγματευτεί και είμαι σίγουρος ότι και θα την υπηρετήσεις εξαιρετικά καλά. Βασίλης