1 Μαρτίου 2014

Ο Χρήστος Δούκας υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου με την Παράταξη Κώστα Μορφίδη - Τα ονόματα και στους άλλους Νομούς

Ο Χρήστος Δούκας, είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου, με την παράταξη του Κώστα Μορφίδη που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ .
Σε αυτή την απόφαση φαίνεται να καταλήγει η περιφερειακή οργάνωση του κόμματος στην ΑΜ-Θ, μετά την πρόταση της νομαρχιακής οργάνωσης Έβρου, βεβαίως δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση.
Ο Χρήστος Δούκας είναι πολιτικός μηχανικός, έχει βαθιά γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχημένων θητειών του Τάσου Σουλακάκη, όταν σε νεαρή ηλικία ήταν και αντιδήμαρχος.
Πρόκειται για έναν εργατικό άνθρωπο, ο οποίος είναι γνωστός για την ευρύτητα της πολιτικής σκέψης, ο Χρήστος Δούκας από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, είναι υπέρ της διεύρυνσης του κόμματος, και το άνοιγμα προς όλες της προοδευτικές δυνάμεις ,αλλά ακόμη και προς συντηρητικούς πολίτες.
Σίγουρα το ψηφοδέλτιο στον Έβρο με επικεφαλής τον κ. Δούκα θα είναι πολυσυλλεκτικό , και η συλλογική λειτουργία θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη .
Η περιφερειακή οργάνωση επίσης επέλεξε και τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες των άλλων νομών της ΑΜ-Θ , οι οποίοι είναι:
Ροδόπης
Κουτάβας Απόστολος, συνταξιούχος
Ξάνθης 
Βάσω Αγοραστού, καθηγήτρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
Καβάλας 
Λασκαρίδης Παντελής ,οικονομολόγος
Δράμα 
Τουρτούλης Σπύρος,  γιατρός διευτυντής της αιματολογικής κλινικής
http://gkatzios.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: