11 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΑ.Σ.Α. για την Αλεξανδρούπολη»

 
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΛΙΓΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.
 
Πλέον, ένα ερώτημα πλανάται στην τοπική μας κοινωνία όσο αφορά το πρόσωπο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης. Τι εξυπηρετούν όλα αυτά τα ψέματα και τα συνεχόμενα λάθη στα οποία με ευκολία ξεστομίζει και πράττει. Αδυνατώντας να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα τον παραδίνουμε στην κρίση των δημοτών, με την υποχρέωση να τους ενημερώσουμε για την αποκατάσταση της αλήθειας, πάντα με σκοπό να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα και μόνο του Δήμου μας.
Σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη στον "Maximum 93,6" μεταξύ άλλων λεκτικών επιθέσεων προς την παράταξή μας και με σκοπό να καλύψει την ΕΝΟΧΗ του, προέβει σε ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΨΕΜΑ αναφερόμενος στην γνωστή υπόθεση του οικοπέδου των Φερών το οποίο και προορίζεται για την ανέγερση του εκεί Λυκείου.
Συγκεκριμένα επικαλέστηκε ψευδώς, έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η αντικειμενική αξία του ακίνητου προσδιορίζεται στο ποσό των 220.000 ευρώ!!!  Και μάλιστα με την γνωστή του αμετροέπεια περιχαρής αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς προτρέποντάς μας "να βάλουμε τώρα το χαρτί στα μούτρα μας για να το απολαύσουμε" όπως και το "να πάμε να κουρευτούμε"!!!
Δυστυχώς όμως για τον ίδιο "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια" μια και γνωρίζοντας την αλήθεια επισκεφθήκαμε την ίδια στιγμή τον Γενικό Γραμματέα του δήμου τον κύριο Ξανθόπουλο ο οποίος και παραδέχτηκε πως η αντικειμενική αξία του οικοπέδου είναι στις 125.000 ευρώ, προσκομίζοντάς μας και το σχετικό έγγραφο.
(Για την αποκατάσταση της αλήθειας στο σχετικό έγγραφο ως αξία αναφέρεται το ποσό των 201.791 ευρώ για έκταση όμως 7.242 τ.μ. αντί της πραγματικής επιφανείας των 4.534 τ.μ.).
Από σεβασμό προς τους δημότες και τις προσωπικές μας αξίες δεν μας επιτρέπεται  να επιστρέψουμε τους χαρακτηρισμούς στον κύριο Λαμπάκη, οφείλουμε όμως να τον θέσουμε προ των ευθυνών του και να μας απαντήσει για τα εξής:
Επιμένει ακόμη να αρνείται την πρόταση που καταθέσαμε στο δημοτικό συμβούλιο με σκοπό να αποτρέψουμε άλλο ένα έγκλημα αυτής της δημοτικής αρχής, μια και είναι αδιανόητο να μισθώσουμε ένα οικόπεδο για τριάντα χρόνια, αντί να το αγοράσουμε και μάλιστα σε τιμή μίσθωσης που είναι σχεδόν ίση της αντικειμενικής και στο διπλάσιο της σημερινής Εμπορικής του Αξίας!!!
Σε διαφορετική περίπτωση και μετά την σημερινή του γκάφα; θα επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά ότι ως "μακρύ χέρι αυτής της κυβέρνησης" προσπαθεί να οικοδομήσει ένα σχολείο το οποίο δεν θα ανήκει στην κυριότητα του δήμου και μετά την παρέλευση των τριάντα ετών πιθανώς ούτε και η χρήση, χαρίζοντάς το στην ουσία στην ΕΤΑΔ Α.Ε.
Επίσης από την ανάγνωση της ημερομηνίας του εγγράφου προκύπτει ότι από 4/11/2013 γνώριζε την πραγματική αξία του οικοπέδου, την οποία και απέκρυψε από το δημοτικό συμβούλιο με σκοπό να μεθοδεύσει την μίσθωση αντί της αυτονόητης αγοράς του.
Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
"ΑΝΑ.Σ.Α."

Δεν υπάρχουν σχόλια: