8 Μαρτίου 2015

Νέο γύρο διεθνών επαφών ξεκινά ο πρωθυπουργός - Διπλή διαπραγμάτευση

Διπλή διαπραγμάτευση
Αποφασιστικό βήμα για την ολοκλήρωση της ενδιάμεσης συμφωνίας μέσα στον Απρίλιο αποτελούν οι επτά μεταρρυθμίσεις, οι οποίες περιλαμβάνονται στην επιστολή του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη προς το Eurogroup, που συνεδριάζει αύριο.

Παράλληλα με τις διαβουλεύσεις για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, η κυβέρνηση προτείνει να ξεκινήσει η πολιτική διαπραγμάτευση με τους εταίρους με στόχο ένα νέο συμβόλαιο για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, που θα καταστήσει βιώσιμο το χρέος και θα βάλει τέλος στη σκληρή λιτότητα.

Η κυβέρνηση ξεκινά την εφαρμογή των μέτρων για την ανθρωπιστική κρίση, προχωρά τη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και ετοιμάζεται να δώσει αποφασιστικά τη μάχη με τις δύο μεγάλες πληγές, τη φοροδιαφυγή και τη γραφειοκρατία, που άφησε πίσω το παλιό καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών ξεκινούν νέο γύρο διεθνών επαφών για να προχωρήσει η διπλή διαπραγμάτευση και να αρθούν τα εμπόδια χρηματοδότησης της χώρας.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: