"Όλες και όλοι μαζί, θα βαδίσουμε το δρόμο της ελπίδας και της αλλαγής. Και θα νικήσουμε" τόνισε ο Αλ.Τσίπρας μιλώντας στην κατάμεστη πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο Αλ.Τσίπρας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της ΝΔ τονίζοντας ότι "ο κ. Μεϊμαράκης ζητάει από το λαό μας να εμπιστευθεί, για μία ακόμα φορά, τα ψηφοδέλτια του κυρίου Σαμαρά.  Το πρόγραμμα του κυρίου Σαμαρά.  Τις δεσμεύσεις του κυρίου Σαμαρά.  Φανερές και κρυφές.
Και αν επικρατήσει να ξαναφέρει το καθεστώς της διαπλοκής και χρεοκοπίας στην εξουσία. Με τα ίδια πρόσωπα που κυβέρνησαν τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια. Που αποκαλούσαν τα μνημόνια ευλογία. Και που όχι μόνο υπέγραφαν ότι ζητούσαν οι δανειστές αλλά έλεγαν και φωναχτά πως δεν αφήνουν τη τρόικα να τους πάρει τη δόξα, γιατί δικές τους ήταν οι επιλογές των απολύσεων, των περικοπών, της ανεργίας, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Γι' αυτό, ας έχουμε κατά νου : την Κυριακή αναμετρώνται δύο κόσμοι".
Ο Αλ.Τσίπρας 'ταυτόχρονα κάλεσε τους πολίτες να πάνε μαχητικά στην κάλπη γιατί όπως υπογράμμισε "Η σπατάλη της ψήφου διασώζει όλο αυτό το παλιό καθεστώς. Η αποχή από την κάλπη είναι η επιθυμία και η ευχή της ΝΔ".

                                Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του Αλ.Τσίπρα στο Ηράκλειο