10 Σεπτεμβρίου 2014

Εκδηλώσεις με τίτλο 'Η Δύναμη της Πίστης' στη Σαμοθράκη.

42754c4d1fc69a7b.jpg
Στη συζήτηση θα συμμετέχουν τραπεζίτες και πολιτικοί από την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11.10.2014 στη Σαμοθράκη. Το θέμα της συζήτησης θα είναι: «Η Πράξη είναι Προτιμότερη από τη Θεωρία» και κεντρικός ομιλήτής ο Dr. Josef Ackermann.

Θα συζητηθούν η ανάπτυξη και χρηματοδότηση της Σαμοθράκης με συγκεκριμένες πλέον χρονικές προδιαγραφές, όπως το άκρως απαραίτητο αεροδρόμιο , υποδομές όπως θαλάσσιες μεταφορές, δρόμοι, βιολογικός καθαρισμός απορριμμάτων, τουρισμός προσανατολισμένος στη φύση, αγροτουρισμός, πολιτισμικός τουρισμός  συμπεριλαμβανομένου και του θρησκευτικού τουρισμού, ιαματικός τουρισμός.

Η Σαμοθράκη είναι ένα από τα πιο σημαντικά νησιά παγκοσμίως, όχι μόνο για τη φυσική ιδιομορφία του, άλλα για τον αρχαιότερο πολυπολιτισμό της Ευρώπης. Είναι το Νησί της Νίκης και της Αρσινόης.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν τραπεζίτες και πολιτικοί από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η λίστα των ομιλητών θα ανακοινωθεί στο τελικό πρόγραμμα.

Το συντονισμό της συζήτησης θα κάνει ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης, από την εφημερίδα «Καθημερινή».

Μετά το Στρογγυλό Τραπέζι ακολουθεί παρουσίαση της νέας συλλογής της εταιρείας Arsinoe de Thrace, AdT : «Οι νύμφες της Αρσινόης - 2015». Παρουσιάζει η κ. Βίκυ Μπαφατάκη, δημοσιογράφος και αρχαιολόγος, η οποία θα μας μεταφέρει στον κόσμο της Βασίλισσας Αρσινόης.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις είναι κλειστές και η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση.

http://www.e-evros.gr/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Ιωσήφ τι doctor είναι?

samothrakisnea2 είπε...

Με αυτονόητη την παραδοχή, ότι, καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να γίνει χωρίς την συναίνεση και την συμβολή των άμεσα ενδιαφερόμενων, των "ιθαγενών", τέτοιες συζητήσεις και μάλιστα με τέτοια θεματολογία, μόνον ερωτηματικά και "χαμόγελα" προκαλούν.

Μήπως θα έπρεπε να γίνουν "ανοιχτές" στο κοινό οι συζητήσεις και "κλειστή" η επίδειξη των ρούχων?

Ανώνυμος είπε...

O Iosif Akerman einai trapeziths kai koymparos ths Karagianh. Profanws den asxoleitai me thn iatrikh.

Ανώνυμος είπε...


Και εσεις απο που ξερετε οτι δεν θα ειναι σε παρενθεση ιθαγενεις παρων!! Τι περιεργειες και ανοησιες ειναι και αυτες. Ο καθε ενας λεει το κοντο του και το μακρυ του! Την Καραγιαννη εγω δεν ξερω, αλλα ουτε εχω ακουσει ποτε οτι εχει ξοδεψει τα χρηματα σας, μαλλον απο οτι φαινεται ειναι αφελης και πιστευει στο καλο των ανθρωπων! ελενα