8 Ιουλίου 2013

Θεατρικό το φετινό καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη


Με πληθώρα θεατρικών παραστάσεων θα κυλήσει το φετινό καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ανακοίνωσε μόλις χθες ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Η συντριπτική πλειοψηφία των παραστάσεων είναι –φυσικά- με εισιτήριο, ενώ υπάρχουν και άλλου είδους εκδηλώσεις, με τοπικό χρώμα, στις οποίες η είσοδος είναι ελεύθερη. Γνωστοί ηθοποιοί και θίασοι που είτε πέρασαν έναν επιτυχημένο χειμώνα στην πρωτεύουσα είτε εξορμούν για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, θα κάνουν στάση στην Αλεξανδρούπολη, παρουσιάζοντας τις παραστάσεις τους. Ξεχωριστή θέση στις φετινές εκδηλώσεις έχει και το παιδικό θέατρο, ενώ την περιοχή μας θα τιμήσουν με την παρουσία τους και πολλά ΔΗΠΕΘΕ με τις παραστάσεις τους. Στο μουσικό κομμάτι, στις 20 Ιουλίου θα δώσουν συναυλία ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία, ενώ τοπικά συγκροτήματα θα διασκεδάσουν το κοινό στις 22 Ιουλίου.
http://www.gnomionline.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο δήμος Σαμοθράκης δεν έχει βγάλει ακόμα πρόγραμμα εκδηλώσεων;

Ανώνυμος είπε...

και ούτε θα βγάλει

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζονται άλλες εκδηλώσεις.
Φτάνει που Θα έχουμε τις εκδηλώσεις του φορουμ της κας Καραγιάννη που θα μας αναβαθμίσει πολιτιστικά και θα μας σώσει με τις ημερίδες της και τις ΕΟΖ της.

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι η Εβριτισσα που να την χαιρόμαστε

Ανώνυμος είπε...

Ποιός τολμάει να ζητήσει κάτι άλλο εκτός από μεταξωτά και φόρουμ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λάθος κάνετε, πρόγραμμα υπάρχει αλλά δεν είναι το ίδιο σημαντικό όπως οι εκδηλώσεις της κας Καραγιάννη που γίνεται ξεχωριστή αναφορά σ' αυτές και για να το βρεις πρέπει να ψάξεις πολύ! Είναι κάτι σαν τον κρυμμένο θυσαυρό να πούμε!

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ότι η Ευανθία Ρεμπούτσικα δεν είναι τόσο σημαντική για να προβληθεί!
Τι να πει κανείς!