11 Αυγούστου 2013

Πυρκαγιά έκαψε δυσπρόσιτη περιοχή στο 'Φονιά'.

http://www.e-evros.gr/uploads/Image/System/spacer.gif

Πυρκαγιά έκαψε δυσπρόσιτη περιοχή στο 'Φονιά'.

22:50: Η ακριβής περιοχή είναι ο "Πύργος του Φονιά". Η φωτιά έχει τεθεί υπό τον απόλυτο έλεγχο των δυνάμεων κατάσβεσης και προληπτικά τα πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται ακροβολισμένα για πιθανή αναζωπύρωση.
Νωρίτερα: Περί τις 21:00, σήμερα Σάββατο, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία γιαπυρκαγιά σε περιοχή γύρω από την περιοχή του «Φονιά» στη Σαμοθράκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επί τόπου βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα και δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και του Δασαρχείου στην προσπάθειά τους να κατασβήσουν την φωτιά της οποίας η έκταση είναι άγνωστη προς το παρόν. Βοηθούν και περίοικοι ενώ οι άνεμοι στην περιοχή πνέουν με 6 μποφόρ.

2 σχόλια:

Ε. Π. είπε...

Ευτυχώς που δεν πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις η φωτιά. Είναι λοιπόν η αφορμή του χρόνου από τον Απρίλιο - Μάιο που θα έρθει ο πρώτος παράνομος κατασκηνωτής να μην τον διώξουν. Φτάνει επιτέλους η τόση ανοχή, έτσι κι αλλιώς οι περισότεροι από δαύτους είναι απομεινάρια των επάρατων για το νησί φεστιβάλ. Μήπως είναι και οικονομικά αναγκαίοι για το νησί; Κάθε άλλο !!!

Ε. Π. είπε...

Συγγνώμη ήθελα να πω να τον διώξουν, το μην γράφτηκε ή εκ παραδρομής ή .....