14 Αυγούστου 2013

Εκπληκτικό- Ζητούν χρήματα από τους Σαμοθρακίτες για το ΙΛΙΟΝ !!!

Εκπληκτικό- Ζητούν χρήματα από τους Σαμοθρακίτες για το ΙΛΙΟΝ !!!

Ξέρετε τι είναι να μην έχεις δει καράβι ούτε μία μέρα , αλλά να το χρυσοπληρώνεις κάθε λίγο και λιγάκι;
Αυτό παθαίνουν οι Σαμοθρακίτες αφού το φλερτ που είχαν με το πλοίο «ΙΛΙΟΝ» τους βγαίνει σαν ένα εφιάλτη που τελειωμό δεν έχει.
Είναι εκείνο το πλοίο που έκαναν έρανο για να το φέρουν στο νησί και έστειλαν 127 χιλιάδες ευρώ στον τότε διαχειριστή κ. Βεντούρη και αντί να έρθει στη Σαμοθράκη το είχαμε βρει στην Λιβύη την εποχή του πολέμου. Πριν από ένα χρόνο το ίδιο πλοίο «πιάστηκε» στην Κεφαλονιά να είναι «τσιγαράδικο» και από τότε βρίσκεται εκεί.
Οι Σαμοθρακίτες λοιπόν προσπάθησαν να πάρουν πίσω τα χρήματα που έστειλαν στον Βεντούρη με νομική διαδικασία και κατέθεσαν αίτημα για πλειστηριασμό του πλοίου.
Περιμένοντας να εκδικασθεί η υπόθεση τους ήρθε «κεραυνός» , όταν σε τρία άτομα, στον Δήμαρχο Γιώργο Χανό και σε δύο πολίτες (έναν λογιστή και έναν μανάβη) τους ήρθε χαρτί για να πληρώσουν οφειλές του πλοίου !!!
Βλέπετε από τη στιγμή που κάνεις διαδικασία για πλειστηριασμό του πλοίου είσαι υποχρεωμένος και να το φυλάς στο σημείο που βρίσκεται. Αυτό για όλο το 2013 δεν έγινε, προφανώς για οικονομικούς λόγους και τώρα τους ήρθε το χαράτσι αυτής της υποχρέωσης. Δεν είναι μόνο αυτό απ’ ότι μαθαίνουμε. Ο ιδιοκτήτης του ΙΛΙΟΝ ζητάει από τους Σαμοθρακίτες και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό γιατί όπως ισχυρίζεται από το πλοίο που βρίσκεται δεμένο στην Κεφαλονιά εκλάπησαν μηχανήματα , αφού δεν φυλασσόταν από αυτούς που είχαν υποχρέωση !!!
Αν πραγματικά οι ευθύνες καταλογισθούν στους Σαμοθρακίτες η «περιπέτεια» με το ΙΛΙΟΝ θα τους κοστίσει περισσότερο από μισό εκ. ευρώ και το πλοίο δεν θα έχει περάσει ούτε ανοικτά της Σαμοθράκης !!!
Οι ευθύνες- γκάφες κάποιων είναι τεράστιες για το γεγονός…
13-8-2013
http://www.faros24.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ποιοι θα πληρώσουν, αυτοί που είχανε βάλει τα πηλήκια, και πήγαν να παραλάβουν το πλοίο