30 Αυγούστου 2013

Tα ονόματα των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από το Λύκειο Σαμοθράκης







5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά,και στους γονείς κουράγιο και δύναμη να αντεπεξέλθουν.Για τα παιδιά δύσκολη η επιλογή το τι θα σπουδάσουν,και πως θα πορευθούν στο μέλλον τους .

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλό είναι να μας δημοσιεύσετε και τα ονόματα των επιτυχόντων παιδιών που κατάγονται από την Σαμοθράκη και έχουν τελειώσει σε άλλα σχολεία εκτός νησιού. Όσα τουλάχιστον γνωρίζετε

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σας, καλη σταδιοδρομια

samothrakisnea2 είπε...

Αγαπητέ φίλε/φίλη. Αυτό που ζητάτε, να αναρτήσουμε δηλαδή και τους επιτυχόντες που κατάγονται από τη Σαμοθράκη και έχουν τελειώσει σε άλλα σχολεία άλλων πόλεων, εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε.
Υπερτιμάτε μάλλον τις δυνατότητές μας. Ίσως να μπορεί να το κάνει αυτό το Υπουργείο! Θα ήταν χρήσιμο βέβαια, και λυπούμαστε που δεν έχουμε την δυνατότητα να το υλοποιήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΗΡΙΚΟ ΣΑΜΟΘΡΑΞ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΕΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ