22 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     Πάρα πολλοί συμπολίτες μας έχουν πληγεί από την κρίση , με αποτέλεσμα να αδυνατούν να έχουν την φροντίδα υγείας που είναι  αναφαίρετο δημόσιο αγαθό.

     Το ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ αποτελεί  το καταφύγιο αυτών των συνανθρώπων μας, οι οποίοι καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν  μόνοι,  χρόνια προβλήματα υγείας και να ανταποκριθούν - άγνωστο πώς - σε πολυέξοδες θεραπείες.
     Συνεχίζοντας την παροχή κοινωνικής φροντίδας και ισότιμης πρόσβασης όλων των ανθρώπων σε δωρεάν ιατροφραμακευτική περίθαλψη το  Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο, λόγω της  αυξημένης ζήτησης από δημότισσες της πόλης μας, για θέματα εγκυμοσύνης, πρόσθεσε στο πρόγραμμά του και τη λειτουργία Συμβουλευτικού Κέντρου προστασίας Μητρότητας.
     Το Συμβουλευτικό Κέντρο προστασίας Μητρότητας  θα  ξεκινήσει την λειτουργία του στις 01.02.2013  και θα συνεχίσει κάθε Τρίτη & Πέμπτη , 10:00 – 13:00.
     Σε πρώτη φάση θα παρέχονται συμβουλές και βοήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τον θηλασμό σε όλες τις υποψήφιες μητέρες, εντελώς δωρεάν, από εθελοντές γιατρούς και μαίες.
    Το νέο πρόγραμμα του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου είναι :
Ø ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 – 13:00 ιατρείο γενικής ιατρικής και παιδιατρικό
Ø ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ 10:00 – 13:00  ιατρείο Προστασίας της Μητρότητας

Στεγάζεται στο Κέντρο Νεότητας απέναντι από το Εθνικό Στάδιο («Φώτης Κοσμάς») Αλεξανδρούπολης.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2551088246  &  2551088249
                                                                               
Για το Κοινωνικό εθελοντικό Ιατρείο
Γ. ΚΑΙΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: