22 Οκτωβρίου 2013

“ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
  
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη "ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΒΡΟΥ" είναι δικαιούχος και θα υλοποιήσει το Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση (Πράξη) με τίτλο “ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ" στο πλαίσιο της Δράσης 7: "Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας" της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: "Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης", του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: "Διευκόλυνση της Πρόσβασης στην Απασχόληση"  του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013".

Για την υλοποίηση της Πράξης, η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) "Βιώσιμη Αναπτυξιακή Σύμπραξη Έβρου" καλεί να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην εν λόγω Πράξη.
  • Άνεργους εγγεγραμμένους στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ.
  •  Νέους επιστήμονες
  • Ασφαλισμένους στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες , εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει το πρόγραμμα. 
1.         ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
Κύριος στόχος της πράξης είναι η καταπολέμηση της ανεργίας και η ενίσχυση της απασχόλησης στο νομό Έβρου, μέσα από την προώθηση στην τοπική αγορά εργασίας κυρίως νέων με υψηλά προσόντα, ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις ευμετάβλητες σημερινές συνθήκες, αγροτών με νέες ιδέες και ικανότητες εφαρμογής καινοτομικών δράσεων και πρακτικών και μακροχρόνια ανέργων με προοπτική επαγγελματικού αναπροσανατολισμού και ικανότητας εισόδου στην αγορά εργασίας. Ο στόχος αυτός εξυπηρετείται με
  • την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων μέσω ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης.
  • την απασχόληση των γυναικών μέσω ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης
  • την ενεργοποίηση των μακροχρόνια ανέργων και των ατόμων από ειδικές κοινωνικές ομάδες, που απειλούνται περισσότερο από τον αποκλεισμό από την αγορά εργασίας μέσω της εφαρμογής ειδικά στοχευόμενων δράσεων.
  • την βελτίωση της αποτελεσματικότητας των πολιτικών απασχόλησης.
 Η προτεινόμενη πράξη αποτελείται από αλληλοσυμπληρούμενες δέσμες δράσεων που συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο έργο για την κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχο την προώθηση της απασχολησιμότητας σε 100 ωφελούμενους, νέους και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, άνεργους, μακροχρόνια άνεργους, γυναίκες καθώς και όλοι από αυτές τις κατηγορίες που επιθυμούν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση.
 
 2.         ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ - ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 
Η υλοποίηση της Πράξης περιλαμβάνει τις ακόλουθες δράσεις που απευθύνονται σε ωφελουμένους:
  • Ενέργειες δικτύωσης τοπικών και εθνικών φορέων, ευρωπαϊκών φορέων  αναπτυξιακών συμπράξεων, επιχειρήσεων και ωφελουμένων
  • Ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης
  • Κατάρτιση και επιμόρφωση συνολικής διάρκειας 424 ωρών (344 ώρες κατάρτισης και 80 ώρες επιμόρφωσης) σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και ξένων γλωσσών.
  • Εκπόνηση είκοσι (20) επιχειρηματικών σχεδίων για κάθε ωφελούμενο που θα ιδρύσει τη δική του επιχείρηση.
  • Συμβουλευτικές συνεδρίες mentoring για κάθε ωφελούμενο που θα ιδρύσει τη δική του επιχείρηση.
  • Υποστήριξη και παρακολούθηση των ωφελουμένων επί 3 μήνες μετά την τοποθέτησή τους σε θέση απασχόλησης
  • Παροχή υποστήριξης και διευκόλυνσης (νομικά, εργασιακά, φορολογικά, διοικητικά, χρηματοοικονομικά)
Τα ποσοτικά εκτιμώμενα αποτελέσματα (1)είναι:
1.
Αριθμός ωφελουμένων που θα ιδρύουν νέα επιχείρηση:
20
2.
Αριθμός ωφελουμένων που θα προσληφθούν  σε επιχειρήσεις:
80
3.
Αριθμός ωφελουμένων που θα υπογράψουν συμβάσεις απόκτησης εργασιακής εμπειρίας στον ιδιωτικό τομέα:
80
4.
Αριθμός ωφελουμένων που θα προετοιμαστούν για ένταξη σε άλλα προγράμματα (2)
20
5.
Αριθμός νέων επιστημόνων και ασφαλισμένων ΟΓΑ που θα εκτελέσουν έργο σχετικό με το αντικείμενο της πράξης, εντός τριμήνου.
80
6.
Αριθμός θέσεων απασχόλησης που δημιουργούνται σε δυναμικούς κλάδους
50
7.
Αριθμός ωφελουμένων γυναικών
61
8.
Αριθμός ωφελουμένων νέων.
45
9.
Θέσεις που συμβάλουν στην ανάπτυξη Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
20
 
(1)         Προφανώς κάποιοι ωφελούμενοι μπορεί να καταγράφονται σε περισσότερες από μία γραμμές του πίνακα
(2)         Εφόσον υπάρξουν προγράμματα στη δεδομένη χρονική συγκυρία
 
 3.         ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ
 
  1. Α.ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε
  2. ACTION SYNERGY Α.Ε.
  3. ΔΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ
  4. ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
  5. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
  6. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΒΡΟΥ
  7. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
  8. ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ
  9. ΕΥΡΟΣ ΑΓΑΠΗΣ
  10. ΖΗΡΑΣ ΙΝΤ.ΕΠΕ
  11. ΚΕΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Α.Ε.
  12. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΘΡΑΚΗΣ
 4.         ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
 
·                 Νέοι άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ, απόφοιτοι ΑΕΙ ηλικίας 20-34 ετών που διαμένουν μόνιμα στο νομό Έβρου και έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους)
 
·                 Νέοι επιστήμονες (γιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί κ.α. που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών), εφόσον πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
-                Να έχουν κάνει έναρξη επιτηδεύματος (στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.) υποχρεωτι­κά από την 02.01. 2011 και μετά. Μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα και όσοι έχουν προβεί σε έναρξη επιτηδεύματος από την 01/01/2010 και μετά, δηλώνοντας ως έδρα την οικία τους, με την προϋπόθεση ότι από την 02/01/2011 και μετά, έχουν προβεί σε πρώτη μεταβολή έδρας σε ανεξάρτητο επαγγελματικό χώρο. Ως ημερομηνία έναρξης θα θεωρείται η πρώτη μεταβολή.
-                Να μην έχει παρέλθει χρονικό διάστημα μέχρι την ημερομηνία έναρξης δραστηριότητας τους, μεγαλύτερο των έξι (6) ετών από το χρόνο κτήσης του πτυχίου τους (για τις λοιπές κατηγορίες) ή της απόκτησης της ειδικό­τητας τους (για τους ιατρούς). Όταν στο χρονικό διάστημα των έξι (6) ετών περιλαμβάνεται χρόνος παρακολούθησης κύκλου μεταπτυχιακών σπουδών, ο χρόνος αυτός παρατείνει αντίστοιχα το όριο των έξι (6) ετών. Η ανωτέρω ρύθμιση δεν αφορά στους ιατρούς.
Για τους πτυχιούχους αλλοδαπής το διάστημα των έξι (6) ετών υπολογίζε­ται από την αναγνώριση του πτυχίου τους από το ΔΟΑΤΑΠ.
Για τα πτυχία που έχουν αποκτηθεί σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν απαιτείται αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ το διάστημα των έξι (6) ετών, υπολογίζεται από την λήψη του πτυχίου.
-                Να έχουν ηλικία μέχρι 34 ετών, (έως την ημερομηνία έναρξης της δραστηριότητας τους) πλην των ιατρών και των γυναικών νέων επιστημόνων, μητέρων ενός τουλάχιστον ανήλικου τέκνου και ανεξαρτήτως ειδικότητας που μπορούν να έχουν ηλικία μέχρι 42 ετών. Για όσους έχουν αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου ηλικίας των 34 ετών, το όριο αυτό παρατείνεται αντίστοιχα κατά το χρονικό διά­στημα που αφορά στις μεταπτυχιακές σπουδές. Κατά τον υπολογισμό της ηλικίας του ωφελούμενου θα λαμβάνεται υπόψη η τριακοστή πρώτη Δε­κεμβρίου του έτους γεννήσεως του. Οι μεταπτυχιακές σπουδές εξωτερι­κού λαμβάνονται υπόψη εφόσον υπάρχει αναγνώριση τους από το ΔΟΑ­ΤΑΠ.
-                Στο εκκαθαριστικό τους σημείωμα από την οικεία ΔΟΥ για το οικονομικό έτος της έναρξης δραστηριότητάς τους, το ατομικό εισόδημά τους να μην υπερβαίνει το ποσό των 12.000,00€. Ειδικά για τις κατηγορίες νέων επι­στημόνων για τις οποίες απαιτείται πρακτική άσκηση για την απόκτηση ει­δικότητας ή άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπως ιατροί, δικηγόροι κ.α.), η αμοιβή τους κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης δεν υπολογίζεται ως εισόδημα προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.
-                Να έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα άλλου Κράτους - Μέλους της Ε.Ε. ή είναι ομογενείς ή υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν δι­καίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και είναι νόμιμοι κάτοι­κοί της
-                Να διαθέτουν αριθμό φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) και
-                Να έχουν εκπληρώσει ή νόμιμα απαλλαχθεί από τις στρατιωτικές τους υ­ποχρεώσεις (οι άνδρες υποψήφιοι).
·                 Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 5.000 € για το οικονομικό έτος 2011, το δε ατομικό πραγματικό, ή αντικειμενικό εισόδημά τους από τις λοιπές πηγές δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000,00€. Επισημαίνεται ότι δεν πρέπει να υπερβαίνουν ανά κατηγορία τα όρια του εισοδήματος.
·                 Στους ωφελούμενους δεν εντάσσονται όσοι έχουν ιδρύσει τις ακόλουθες μορφές εταιρειών:
-                Ανώνυμες Εταιρείες,
-                Αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες,
-                Όσοι είχαν άλλη επιχείρηση πριν από τη νέα έναρξη επιτηδεύματος στη Δ.Ο.Υ., εκτός της έναρξης δραστηριότητας ιατρού άνευ ειδικότητας, η οποία δεν υπερβαίνει, σε καμία περίπτωση, τους δώδεκα (12) μήνες.
Τα κριτήρια επιλογής των ωφελουμένων παρουσιάζονται στο Παράρτημα Α της παρούσας πρόσκλησης
 
5.         ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
·                 Αίτηση (σύμφωνα με υπόδειγμα)
·                 Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου
·                 Αντίγραφο κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ (αν απαιτείται)
·                 Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος και μεταβολή έδρας (αν απαιτούνται)
·                 Υπεύθυνη δήλωση (σύμφωνα με υπόδειγμα)
·                 Τίτλοι σπουδών (πτυχία, μεταπτυχιακά, αναγνωρίσεις αν απαιτούνται)
·                 Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
·                 Φωτοαντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος 2011
·                 Κάθε άλλο έγγραφο που κατά την κρίση του υποψηφίου τεκμηριώνει την ένταξή του σε μία από τις ομάδες δυνητικών δικαιούχων όπως αναφέρονται στην παράγραφο 4 της παρούσας πρόσκλησης καθώς και τα προσόντα του που αναφέρονται στα κριτήρια του Παραρτήματος Α
 
Σημειώνεται ότι οι άνεργοι που θα υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να συνεχίσουν κανονικά τη διαδικασία ανανέωσης της κάρτας ανεργίας τους, μέχρις ότου ενταχθούν στην Πράξη
 
Υποδείγματα αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης παρουσιάζονται στο Παράρτημα Β
 
6.         ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
Αιτήσεις και δικαιολογητικά συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται ιδιοχείρως από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 στην έδρα της Βιώσιμης Αναπτυξιακής Σύμπραξης Εβρου, 8ο χλμ Αλεξανδρούπολης Συνόρων Τ.Κ. 68100, στην Αλεξανδρούπολη
Σημειώνουμε ότι κατά τη φάση της υποβολής της Αίτησης οι υποψήφιοι δε χρειάζεται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται αναλυτικά στις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης. Ωστόσο μετά την διαδικασία επιλογής τα άτομα που με βάση τη βαθμολογία τους καταλαμβάνουν θέση επιτυχόντα θα κληθούν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην Παράγραφο 5 της παρούσας. Για το λόγο αυτό ο αιτών/ούσα θα πρέπει να έχει στην κατοχή του ή να μπορεί πράγματι να πιστοποιήσει όσα αναφέρει στη δήλωσή του, διαφορετικά θα αποκλείεται
 
Οι υποψήφιοι ωφελούμενοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην της προτεινόμενης πράξης θα κληθούν επίσης να συμπληρώσουν το Ηλεκτρονικό Ερωτηματολόγιο του συστήματος MST .
H συμπλήρωση αυτού του Ηλεκτρονικού Ερωτηματολογίου θα γίνεται μέσω internet στο Portal της Α.Σ ,για τους υποψήφιους ωφελούμενους  θα υπάρχει online video υποβοήθησης  step to step.αν παρόλα αυτά υπάρχει δυσκολία στην συμπλήρωση θα υπάρχει on-line help  desk.
Στην έδρα της Α.Σ αλλά και στις έδρες των μελλών της Α.Σ θα υπάρχουν και hard copy ερωτηματολόγια για συμπλήρωση. Τα ερωτηματολόγια αυτά θα περνάνε στην συνέχεια στο σύστημα.
 
Μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων, όσοι υποψήφιοι καλύπτουν τις τυπικές απαιτήσεις της πρόσκλησης, θα κληθούν για να κάνουν ένα test προσωπικότητας και μια προσωπική συνέντευξη σε τριμελή επιτροπή της Αναπτυξιακής Σύμπραξης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η επιτροπή, εφόσον χρειαστεί, ενδέχεται να ζητήσει από τον υποψήφιο πρόσθετα στοιχεία, πληροφορίες ή δικαιολογητικά
 
Επισημαίνεται ότι η αναλυτική βαθμολογία και τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων θα δημοσιοποιηθούν χωρίς να εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο των υποψηφίων αλλά μόνο ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησής τους  
  
 
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α
 
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ - ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
 
 Κριτήρια Επιλογής.
Τα κριτήρια επιλογής είναι τα κάτωθι:
1.Προσόντα ( Επίπεδο σπουδών, βαθμός βασικού τίτλου σπουδών , συνάφεια σπουδών ,ξένες γλώσσες, επαγγελματική κατάρτιση σεμινάρια  κλπ)
2.Εργασιακή Εμπειρία.
3.Κριτήρια Συνέντευξης ( Επικοινωνία, παρουσία, εμφάνιση, συμπεριφορά , ευστροφία, εργατικότητα επαγγελματικοί στόχοι  κλπ).
Ποσοτικοποίηση  κριτηρίων.
Για κάθε ένα από τα κριτήρια που αναφέρθησαν παραπάνω και που θα έχουν ενταχθεί ψηφιακά στο σύστημα MST θα έχει βαθμούς  κλίμακας από το 1 έως το 10.
Το MST θα εξάγει την τελική λίστα επιτυχόντων πραγματοποιώντας υπολογισμό του βαθμού κάθε κριτηρίου επί τον συντελεστή βαρύτητας ανά κριτήριο.
Κριτήρια
Συντελεστής βαρύτητας ανα κριτήριο
Κ1.Προσόντα.
Ο,50
Κ2.Εργασιακή Εμπειρία.
1
Κ3.Κριτήρια Συνέντευξης.
0,50
Ο τελικός βαθμός αξιολόγησης του υποψηφίου ωφελουμένου προκύπτει από τον τύπο:
ΣΒ=(Κ1Χ0,50)+(Κ2Χ1)+(Κ3Χ0,50).
Θα επιδιωχθεί η ομάδα που θα επιλεγεί να περιέχει τουλάχιστον 60% γυναίκες .
   
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β
  
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ
 
ΠΡΟΣ: Βιώσιμη Αναπτυξιακή Σύμπραξη Εβρου
 
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
Επώνυμο:
 
Όνομα:
 
Πατρώνυμο:
 
Αριθμός Ταυτότητας:
 
Τηλέφωνο:
 
E-mail:
 
ΑΦΜ / ΔΟΥ:
 
Ειδικότητα:
 
 
Παρακαλώ να εξετάσετε την αίτησή μου με τα συνημμένα δικαιολογητικά, για τη συμμετοχή μου στην Πράξη ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ
 
Κατάλογος δικαιολογητικών (παρακαλούμε σημειώστε με Χ όσα υποβάλλονται)
Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου
 
Αντίγραφο κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ (αν απαιτείται)
 
Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος και μεταβολή έδρας (αν απαιτείται)
 
Υπεύθυνη δήλωση
 
Τίτλοι σπουδών (πτυχία, μεταπτυχιακά, αναγνωρίσεις αν απαιτούνται)
 
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
 
Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος
 
Άλλο (να περιγραφεί)
 
...
 
 
·                 Κάθε άλλο έγγραφο που κατά την κρίση του υποψηφίου τεκμηριώνει την ένταξή του σε μία από τις ομάδες δυνητικών δικαιούχων όπως αναφέρονται στην παράγραφο 4 της παρούσας πρόσκλησης καθώς και τα προσόντα του που αναφέρονται στα κριτήρια του Παραρτήματος Α
 
 
Ημερομηνία
Υπογραφή
 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

(Aρθρο 8 Ν.1599/1986)

 
Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν.1599/1986
 

Πρός (1) :   
Βιώσιμη Αναπτυξιακή Σύμπραξη Έβρου
Ο-Η (όνομα):
 
Επώνυμο:
 
Όνομα και επώνυμο πατέρα:
 
Όνομα και επώνυμο μητέρας:
 
Ημερομηνία γέννησης: (2) :
 
Τόπος γέννησης:
 
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:
 
Τηλέφ:
 
Τόπος κατοικίας:
 
Οδός:
 
Αριθ.:
 
Τ.Κ.
 
Αρ. τηλεομοιοτύπου (Fax):
 
E-mail:
 
Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3) , που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του Aρθρου 22 του Ν. 1599/1986 (3), δηλώνω ότι:

1. Όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην αίτησή μου για συμμετοχή στην Πράξη ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ είναι αληθή και ακριβή. Σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία αποδειχθεί ανακριβές ή ψευδές, αναγνωρίζω στην Βιώσιμη Αναπτυξιακή Σύμπραξη Έβρου το δικαίωμα να με διαγράψει από τον κατάλογο των υποψηφίων ή -σε περίπτωση που επιλεγώ- των ωφελουμένων χωρίς καμία απίτηση εκ μέρους μου

2. Δίνω τη συγκατάθεσή μου για την τήρηση και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων, από φορείς του Δημοσίου ή φορείς που λειτουργούν για λογαριασμό του Δημοσίου, με σκοπό τη διενέργεια ερευνών ή την εκπόνηση μελετών αξιολόγησης του συγκεκριμένου έργου. Επίσης δηλώνω ότι έχω ενημερωθεί για το δικαίωμα πρόσβασης και το δικαίωμα αντίρρησης τα οποία μπορώ να ασκήσω

3. Έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις (για άνδρες)

4. Δεν υπάρχει κώλυμα για την επιλογή μου για συμμετοχή στην Πράξη ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 4 της οικείας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 
Ημερομηνία:…….. 20….
 
Ο-Η δηλ………….

 
( Υπογραφή)\
 
  
Βιώσιμη Ανάπτυξη Σύμπραξη Έβρου
8ο χιλιόμετρο Αληεξ/πολης συνόρων
τηλ. 6936654231, www.evrosjobs.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: