30 Ιανουαρίου 2014

Εικαστική έκθεση στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

           

Το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης του İbrahim Dinçeli και του Rasim Sezen, δύο καλλιτεχνών του Πανεπιστημίου Αδριανούπολης, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 στις 20:30.
Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας του Αρχείου Θρακικής Λογοτεχνίας του Ε.Μ.Θ. και του Trakya Üniversitesi της Αδριανούπολης.
Η έκθεση θα διαρκέσει από 31 Ιανουαρίου έως 9 Φεβρουαρίου 2014 ώρες λειτουργίας του... Μουσείου.

Είσοδος ελεύθερη.

Ο İbrahim Dinçeli είναι γνωστός ζωγράφος στην Τουρκία και καθηγητής στο Τμήμα Εκπαίδευσης Καλών Τεχνών της Παιδαγωγικής Σχολής του Trakya Üniversitesi στην Αδριανούπολη. Φοίτησε στο Uludağ Üniversitesi και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Marmara Üniversitesi. Από το 1984 έλαβε μέρος σε πενήντα περίπου ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Τουρκία και στη Βουλγαρία.

Ο Rasim Sezen σπούδασε βιολογία στο Eskişehir Anadolu Üniversitesi και εργάζεται ως Γενικός Γραμματέας του Μεταπτυχιακού Ινστιτούτου Κοινωνικών Επιστημών του Trakya Üniversitesi στην Αδριανούπολη. Ασχολείται με τη φωτογραφία εδώ και σαράντα περίπου χρόνια. Κυρίως φωτογραφίζει την πολυπολιτισμική αρχιτεκτονική κληρονομία της Αδριανούπολης.
http://www.alexpolisonline.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: