28 Φεβρουαρίου 2014

Πρωτιά και διακρίσεις για τον ΑΟΕΓΑ


Την Κυριακή 23-02-14 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο ενόργανης γυμναστικής στην Ξάνθη, τουρνουά Γ' και Δ' κατηγορίας μεταξύ των ομάδων: Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης( Ο.Ε.Γ.Α.) Ίκαρου Βόλου,Αίαντα Θερμαϊκού,Ολυμπιάδα Σταυρούπολης,Προμηθέα Ξάνθης και Νικηφόρου Φερρών.  Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη και η προσπάθεια τους ικανοποιητική παρά την μεγάλη χρονική διάρκεια του αγώνα. Όλοι οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την εξέλιξη όλων των παιδιών ,που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ικανοποιώντας το φίλαθλο κοινό.
Με το συγκεκριμένο τουρνουά, αρχίζει μια συνεργασία μεταξύ των συμμετεχόντων συλλόγων, που μοναδικό στόχο έχουν να αγωνίζονται τα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερο, αποκομίζοντας περισσότερες εμπειρίες και κρίνοντας καλύτερα τις δυνατότητες τους.
Για την ιστορία ο Ο.Ε.Γ.Α. κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ομαδικό στις παγκορασίδες με την ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ -ΜΑΡΙΑ, ΧΡΟΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΠΛΟΥΜΙΔΟΥ ΜΑΡΗΛΙΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΓΑΠΗ,ΔΑΜΚΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΑΝΝΑ και ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΗ ΕΛΕΝΑ να έχουν και ατομικές διακρίσεις σε μεμονωμένα όργανα.
Επίσης ατομικές διακρίσεις είχαν: στις κορασίδες η ΔΗΜΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
στους παίδες ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ο ΡΗΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  όπως και στους παμπαίδες ο ΜΠΑΜΠΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ και ΜΠΑΜΠΛΗΣ ΆΓΓΕΛΟΣ.
Επίσης θετική ήταν η παρουσία των προαγωνιστικών τμημάτων με τα παιδιά να δείχνουν  τις αρετές τους και το ταλέντο τους.
Ο Ο.Ε.Γ.Α για ακόμη μια φορά αποδεικνύει την μεθοδική και σωστή δουλειά που γίνεται, με τους προπονητές και διοικούντες να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον σχετικά με την εξέλλιξη των παιδιών στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής.
Μπράβο!!! σε όλα τα  παιδιά για την προσπάθεια τους!!!
http://www.gnomionline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: