31 Μαρτίου 2014

Νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου, με αντικείμενο το Eurogroup

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου, με αντικείμενο το Eurogroup

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά -τη δεύτερη εντός της ημέρας- έχει αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Αντικείμενο είναι το συμβούλιο υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ (Eurogroup) και το άτυπο συμβούλιο υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ecofin) τα οποία θα διεξαχθούν την Τρίτη στην Αθήνα.

Εντούτοις, στη σύσκεψη δεν αποκλείεται να συζητηθούν και τα γενικότερα πολιτικά ζητήματα, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και εν όψει των ευρωεκλογών.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι κυκλοφόρησαν σενάρια για τριπλές εκλογές το Μάιο. Εντούτοις, τα σενάρια αυτά δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά και επιπλέον ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές.

Το πρωί, οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος είχαν συνάντηση στην οποία αποφασίστηκαν οι αντικαταστάτες των κ.κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου και Σταύρου Καλαφάτη οι οποίοι παραιτήθηκαν.

Τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ανέλαβε ο βουλευτής Σερρών, Θεόφιλος Λεονταρίδης και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος ο βουλευτής Κορινθίας Νικόλαος Ταγαράς. 

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: