29 Απριλίου 2014

Π. Σκουρλέτης: Διαμορφώνουν αντιδημοκρατικό πλαίσιο διεξαγωγής των εκλογών

"Για τους κυβερνώντες η λαϊκή βούληση των εκλογών του 2012 που διαμόρφωσε την εκλογική δύναμη των κομμάτων είναι δευτερεύουσας σημασίας, την αγνοούν", αναφέρει σε δήλωσή του ο Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις διαφαινόμενες μεθοδεύσεις για τους όρους διεξαγωγής των ευρωεκλογών.

Ολόκληρη η δήλωση
Το μνημονιακό μόρφωμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που μας κυβερνά θέλει να διαμορφώσει ένα αντιδημοκρατικό πλαίσιο διεξαγωγής των εκλογών. Μετά το παιχνίδι με την ημερομηνία των ευρωεκλογών, που αποσκοπεί στο να αποθαρρύνει την συμμετοχή σε αυτές, τώρα μεθοδεύει ρυθμίσεις που οδηγούν στο να πάρει το ΠΑΣΟΚ 400% παραπάνω από την κρατική επιχορήγηση και 50% παραπάνω τηλεοπτικό χρόνο από την αξιωματική αντιπολίτευση.
Για τους κυβερνώντες η λαϊκή βούληση των εκλογών του 2012 που διαμόρφωσε την εκλογική δύναμη των κομμάτων είναι δευτερεύουσας σημασίας, την αγνοούν. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο αντιδημοκρατικός τους κατήφορος δεν έχει τέλος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει στο πλαίσιο της διακομματικής επιτροπής συγκεκριμένη πρόταση για την ισότιμη προβολή και ενίσχυση των κομμάτων  που μετέχουν σε αυτές.

Διαβάστε ακόμα: 400% παραπάνω επιχορήγηση και 50% παραπάνω τηλεοπτικός χρόνος για το ΠΑΣΟΚ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ 
http://left.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: