28 Ιουνίου 2014

Μέχρι το Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει η Ρώσικη Τράπεζα στην Αλεξ/πολη


Σύμφωνα με τον Κώστα Γκαμπαερίδη, επίτιμο πρόξενο της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη, η λειτουργία του υποκαταστήματος της Ρώσικης τράπεζας KEDR BANK  στην πρωτεύουσα του νομού, είναι θέμα ημερών. Μέχρι το Σεπτέμβρη του τρέχοντος έτους, ανοίγει το υποκατάστημα της τράπεζας, η οποία έχει ήδη αποκτήσει παρουσία και στη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας τα «χνάρια» των Ρώσων επιχειρηματιών, που φαίνεται ότι βλέπουν τη βορειοελλαδική, αλλά και γενικότερα την ελληνική αγορά με έντονο ενδιαφέρον.

«Η επένδυση της KEDR BANK για τη δημιουργία του υποκαταστήματος στην Αλεξανδρούπολη, μπορούμε να πούμε ότι έφτασε στο τελικό στάδιο. Ήδη, στελέχη της τράπεζας ήρθαν στη Αλεξανδρούπολη και το κατάστημα θα ανοίξει μέσα στο 2014, τους επόμενους 2-3 μήνες.», δήλωσε στο gatzoli.gr ο επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στην Αλεξανδρούπολη, Κώστας Γκαμπαερίδης.

Πρόσφατα στην Αλεξανδρούπολη, βρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος  της Τράπεζας Iβαν Κανιούκα, (βλέπε φωτο) ο οποίος είχε συναντήσεις με τον επίτιμο πρόξενο στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και με φορείς της πόλης.

Να θυμίσουμε ότι η   KEDR BANK, ιδρυθείσα το 1991 στη Σιβηρία, κατατάσσεται ανάμεσα στις 100 πιο πετυχημένες τράπεζες της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όπου δραστηριοποιούνται συνολικά 1600 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.Για να μπει στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επέλεξε ως πρώτη «δίοδο» την Ελλάδα, όπου εξακολουθεί να διευρύνει την παρουσία της.Μεταξύ των μετόχων της περιλαμβάνονται η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και η σουηδική «East Capital».
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: