28 Σεπτεμβρίου 2014

Τρόικα, άιντε στο καλό!


Πίσω από τις ενέργειες επίκλησης του ονόματός σου τρόικα, καλπάζουν τα συμφέροντα! Mου είναι πολύ δύσκολο να σε υπηρετήσω , γιατί οι βάρβαρες απαιτήσεις  σου ,γκρέμισαν το σεβασμό των παιδιών απέναντί μας, γιατί αρέσκεσαι να γκρεμίζεις εκ θεμελίων τα κάθε λογής «οικοδομήματα», γιατί προσευχόμαστε για σένα και χάσαμε το Θεό! Και πώς να μην Τον χάσουμε, όταν εσύ μας κατάντησες καταδότες ,έρμαια των θελήσεών σου ,ασυνείδητα ενεργά όντα, όταν σκοτώνεις κάθε μέρα το πνεύμα μας  που  βυθίζεται στο βάλτο των δικαιωμάτων σου, στην κόλαση των υποχρεώσεών μας!

Mου είναι δύσκολο να σε υπηρετήσω τρόικα, αδυνατώ να ακούσω το όνομά σου, που ως Λερναία Ύδρα έβγαλες « κεφάλια» υποτακτικά ανά τα έθνη , που δεν δίστασαν να υπογράψουν την καταδίκη της χώρας μου!

Μου είναι αδύνατον πλέον να σε υπηρετήσω τρόικα, γιατί δεν επιθυμείς να ανθίζουν γύρω σου λουλούδια παρά αγκάθια και τριβόλια που δεν έχουν καμιά μυρωδιά, καμιά αξία !
Δεν σε υπηρετώ τρόικα  και δεν θα υπηρετήσω κανέναν από αυτούς τους « Ελληναράδες», που μας κατάντησαν να μην βλέπουμε τον ουράνιο θόλο αλλά το βάραθρο στο οποίο πρόκειται να καταποντιστούμε!

Τρόικα, ναι τα βάρβαρα δεσμά σου ,μας φέρνουν, μέσα στη δήθεν ελευθερία μας ,εικόνες  κατοχής ,πείνας βαρβαρότητας, αυτοχειρίας, ολέθρου!
Ασυμβίβαστος  απέναντι στις επιθυμίες σου ,σε περιφρονώ για να νιώσω ξανά Έλληνας με καρδιά και νου μόνο στο κατάδικό μας πνεύμα της ηθικής, της ενάρετης ζωής ,της προόδου της αλληλεγγύης, της ελληνικότητάς μου!

Ως Έλληνες αντιστεκόμαστε με τα όπλα της πίστεως, του πολιτισμού, της γλώσσας, της σοφίας της ειρήνης! Εδώ και δεκαετίες ως δυνάστης του κόσμου τάσσεσαι υπέρ εκείνων που ηθελημένα σε υπηρετούν ,γιατί δεν ακούνε τους ολοφυρμούς του θανάτου, της πατρίδας  που  τους υπηρέτησε ως δήθεν θεματοφύλακες  ,που με βαριές υπογραφές νομιμοποίησαν το θάνατο των αδύναμων εθνικών κρατών !

Ξεπέρασε κάθε όριο η  πολύπραγη κωμωδία σας ,δεν μας συγκινείτε ,καγχάζετε ,συνεργείτε στο θάνατο του πολιτισμού μας και ο λαός που έχει ένα όνομα , Έλληνες ,που δεν είναι γνωστός για τα πολιτικά του τερτίπια ,οι φτωχοί ανώνυμοι Έλληνες που δεν αφήνουν  ίχνη για να πατήσουν οι ημέτεροι, αυτός ο λαός μια μέρα θα ανακτήσει την κιβωτό της μνήμης για να σας  καταβαραθρώσει!
Είμαστε με τους οραματιστές  όχι με τους εξαρτημένους !

Άννα Δεληγιάννη Τσιουλπά

Εκπαιδευτικός,συγγραφέας,κριτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: