Σύμφωνα με μελέτη που έχει δημοσιευτεί στο Journal of Neurochemistry, το δενδρολίβανο περιέχει καρνοσικό οξύ που προστατεύει τον εγκέφαλο από τη νευροεκφύλιση λόγω των τοξικών ελεύθερων ριζών, καθιστώντας τον υγιή και δυνατό για πολλά χρόνια, βοηθώντας στη μείωση της πιθανότητας εγκεφαλικού ή εμφάνισης Αλτσχάιμερ και στη βελτίωση της μνήμης.
Το δενδρολίβανο μπορεί να χρησιμοποιηθεί φρέσκο ή αποξηραμένο και να προστεθεί στο φαγητό σας, από το κρέας και το ψάρι μέχρι τα λαχανικά και τις σαλάτες σας, χαρίζοντάς του άρωμα, νοστιμιά και οφέλη στο λεπτό!
http://www.newsitamea.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου