Δυναμικά προχωρά η κυβέρνηση στην υλοποίηση των μέτρων για τη στήριξη των θυμάτων του Μνημονίου και ταυτόχρονα προωθεί τις σαρωτικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα. Παρά το κλίμα πιστωτικής ασφυξίας που επιχειρούν να στήσουν δυνάμεις της Ευρωδεξιάς, ο πρωθυπουργός έστειλε σαφές μήνυμα ότι θα απογοητευτούν όσοι ποντάρουν σε τρίτο Μνημόνιο.

Η κυβέρνηση προχωράει στο έργο της και το πρώτο νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή θα είναι για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ακόμη, προστατεύεται η πρώτη κατοικία και ρυθμίζονται οι οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. 

Με αποφασιστικά βήματα προχωράει και η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και της διαπλοκής, καθώς και τα μέτρα για τη λειτουργική ανασυγκρότηση του Δημοσίου. Με απόφαση της κυβέρνησης αποκαθίσταται η νομιμότητα στην ΕΡΤ, ενώ θα κατατεθεί πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Μνημόνια. Μήνυμα υπεράσπισης του περιβάλλοντος και του δημοσίου συμφέροντος στέλνει και η απόφαση για τον έλεγχο της νομιμότητας στις Σκουριές.
avgi.gr