27 Μαΐου 2015

Μαθητική Συναυλία-Άσκηση από το Δημοτικό Ωδείο Αλεξ/πολης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό ωδείο Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της εκπαιδευτικής περιόδου 2014-15 διοργανώνει μαθητική συναυλία – άσκηση την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 και ώρα : 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο. Αλεξανδρούπολης.
Στη συναυλία  θα εμφανισθούν  αντιπροσωπευτικά μικροί και μεγάλοι σπουδαστές όλων των τμημάτων και σχολών. Πιανίστες, μαθητές εγχόρδων, κιθάρας, ακκορντεόν και πνευστών  καθώς και σύνολα μουσικής δωματίου θα ερμηνεύσουν στη σκηνή ανάλογο ρεπερτόριο των σπουδών και της ηλικίας τους.
Μια ευχάριστη στιγμή της συναυλίας  θα είναι η εμφάνιση της αγαπητής σε όλους παιδικής χορωδίας που θα παρουσιάσει ένα ευφάνταστο και χαρούμενο πρόγραμμα.
Το Δημοτικό ωδείο προσφέρει σταθερά κάθε χρόνο τα κίνητρα σε όλους τους μαθητές του που μπορούν και θέλουν, να παίρνουν μέρος στη δημιουργική διαδικασία  των συναυλιών και να θησαυρίζουν εμπειρίες ζωής.
Είναι χαρά μας το μουσικόφιλο κοινό της Αλεξανδρούπολης να υποστηρίζει με την παρουσία του αυτές τις διοργανώσεις μας και να χειροκροτεί τους μικρούς και μεγάλους μουσικούς. 


Η Διευθύντρια του Ωδείου
Μερόπη  Κολλάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: