26 Μαΐου 2015

Ευκαιρίες εργασίας στον Έβρο

Εβδομάδες προσλήψεων και ευκαιριών εργασίες είναι αυτές που διανύουμε. Και αρκετές είναι οι θέσεις στον Έβρο από φορείς και δημόσιους οργανισμούς. Η «ΓΝΩΜΗ» προχώρησε σε μια συγκέντρωση των προκηρύξεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Σαμοθράκης ζητά 8 άτομα για εποχική απασχόληση, η ΔΕΥΑ του νομού μας 8 άτομα, δέκα μόνιμες θέσεις για τα νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου, ενώ 6 άτομα θα στελεχώσουν Εφορίες του νομού.
Αναλυτικότερα:
Δήμος Σαμοθράκης
Οκτώ άτομα προκειμένου να καλύψει έκτακτες και επείγουσες ανάγκες πυροπροστασίας, καθαριότητας και αποκατάστασης ζημιών από θεομηνίες, θα προσλάβει ο δήμος Σαμοθράκης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τέσσερις θέσεις πυρασφάλειας, δύο θέσεις καθαριότητας και δύο θέσεις γενικών καθηκόντων. Για τις θέσεις δεν απαιτούνται ιδιαίτερα προσόντα ενώ η διάρκεια των συμβάσεων είναι δύο μήνες.
Τα προσόντα
Οι υποψήφιοι:
1. Πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. 2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν. 3. Δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση). Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα συνεκτιμώνται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν καταλληλότητα των επιλεγόμενων για το συγκεκριμένο έργο.
Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα κατατεθούν στα γραφεία του Δήμου – Γραφείο Πρωτοκόλλου (αρμόδια υπάλληλος Σαμαρά Γαρυφαλλιά τηλ. 2551350819), έως και 31-5-2015 επισυνάπτοντας στην αίτηση τα απαιτούμενα
Προσλήψεις σε ΔΗΚΕΠΑΟ
Δύο θέσεις για την ΔΗΚΕΠΑ Ορεστιάδας, οκτώ (8) για τον δήμο Αλεξανδρούπολης και δεκατέσσερις (14) για τον δήμο Σαμοθράκης, περιλαμβάνονται στους πίνακες κατανομής των 1105 θέσεων που προκήρυξαν με δύο ΚΥΑ οι υπουργοί Εσωτερικών/Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών, για τη στελέχωση ΟΤΑ Α’ βαθμού και ΝΠΔΔ των δήμων.
Η πρώτη προκήρυξη (480 προσλήψεων) περιλαμβάνει τις δύο θέσεις για τη ΔΗΚΕΠΑΟ και η δεύτερη (625 προσλήψεων) τις 22 θέσεις για τους δήμους Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης. Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας 8, 9 ή έως 11 μηνών.
Δέκα μόνιμες θέσεις για τα νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου
Τέσσερις θέσεις νοσηλευτών (2 Τ. Ε. και 2 Δ. Ε.) για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, δύο θέσεις νοσηλευτών Δ. Ε. και μία θέση βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, περιλαμβάνονται στους πίνακες κατανομής των 906 θέσεων που προκήρυξε το υπουργείο Υγείας για τη στελέχωση των νοσοκομείων της χώρας.
Άλλες τρεις (3) θέσεις,  μία (1) λογιστή και μία (1) εργάτη για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και μία (1) Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, περιλαμβάνονται στους πίνακες «λοιπού Προσωπικού», που θα προσληφθεί στα δύο νοσοκομεία του Έβρου.
Πρόκειται για τις πρώτες 906 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, από τις συνολικά 4.500 που έχουν εξαγγελθεί για τον χώρο της Υγείας.
Δείτε την κατανομή στην 4η ΥΠΕ, στην οποία περιλαμβάνονται οι θέσεις για τα νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου.
6 θέσεις στις Εφορίες
Εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη για τις 465 θέσεις εφοριακών τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο ΑΣΕΠ είναι από τις 3 Ιουνίου μέχρι τις 17 Ιουνίου 2015 και πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου της Αρχής.
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2015
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 11510
Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2015.
Οι θέσεις στον Έβρο
ΠΕ Εφοριακών (Με πτυχίο Οικονομικών) Έβρου 5
ΠΕ Εφοριακών (Με πτυχίο Νομικής) Έβρου 1
aftovi2.27210.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: