24 Μαΐου 2015

Ξεχωριστές θεαματικές παραστάσεις στον Έβρο


Το Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει μία μοναδική και ιδιαίτερα θεαματική παράσταση από το Κρατικό Μουσικό Συγκρότημα του Ταταριστάν στις 24 Μαΐου 2015 και ώρα 8.30 μ.μ. Το 20μελές συγκρότημα έχει διεθνή καριέρα παραστάσεων με μοναδικά μουσικοχορευτικά κομμάτια, χαρακτηριστικά της Δημοκρατίας του Ταταριστάν στη Ρωσική Ομοσπονδία.
Η παράσταση οργανώνεται από το πολιτιστικό κέντρο «Ρώσικο Σπίτι» σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρουπόλεως και την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη και του Πολιτιστικού και Επιστημονικού Κέντρου της Πρεσβείας της Ρωσίας στην Αθήνα.

Το Σάββατο στο Διδυμότειχο
Και στο Διδυμότειχο θα εμφανιστεί το Κρατικό Μουσικό Συγκρότημα του Ταταρστάν, στο δημοτικό στάδιο της πόλης, το Σάββατο 23 Μαΐου στις 8.30 μ.μ, με τη συμμετοχή και τοπικών συλλόγων.
Σημειώνεται ότι το 20μελές συγκρότημα από τη Δημοκρατία του Ταταριστάν της Ρωσικής Ομοσπονδίας, την Κυριακή 24 Μαΐου θα εμφανιστεί και στο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης.
Την παράσταση του Διδυμοτείχου διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο “Ρώσικο Σπίτι” σε συνεργασία με τον Ιστορικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Διδυμοτείχου “Καστροπολίτες-Γνώση και Δράση”, με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη και της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα (Ρώσικο Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο στην Ελλάδα).
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
ΓΝΩΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: