6 Ιουνίου 2015

Θερμή υποδοχή στους πρώτους Πολωνούς τουρίστες

(Η φωτογραφία από τον προσωπικό ιστότοπο του δημοτικού συμβούλου της δημοτικής
ενότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ναϊτίδη)

Μία μικρή γιορτή στήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, όπου έφτασε η πρώτη πτήση από τη Βαρσοβία της Πολωνίας, μεταφέροντας περίπου 150 τουρίστες. Συνολικά, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα πραγματοποιηθούν 17 πτήσεις τσάρτερ, μία πολύ θετική εξέλιξη που προέκυψε μετά από συνεργασία επιχειρηματιών του τουρισμού της περιοχής και μεγάλου τουριστικού πρακτορείου της Πολωνίας.

Παρόντες στην υποδοχή των τουριστών, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Βραχιόλογλου, ο αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης, όπως και επαγγελματίες του τουρισμού.

Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου στήθηκε πάγκος με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, ενώ υπήρξε πλούσιο ενημερωτικό υλικό με όλες τις ομορφιές του νομού και πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Μία όμορφη νότα έδωσαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Μαϊστρου, που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της Θράκης συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη σχόλια.

Σημειώνεται ότι η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ το επόμενο διάστημα κάτοικοι του Έβρου θα μπορούν να επισκέπτονται τη Βαρσοβία μέσω των συγκεκριμένων πτήσεων.

Κ.Η.
ΓΝΩΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: