3 Ιουνίου 2015

Άφιξη Πολωνών τουριστών στην Αλεξανδρούπολη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Με πρωτοβουλία των επιχειρηματιών – ιδιοκτητών της ξενοδοχειακής μονάδας “Thraki Pallace” της Αλεξανδρούπολης, η οποία ξεκίνησε πέρυσι το Μάρτιο και σε συνεργασία με το μεγαλύτερο πολωνικό ταξιδιωτικό γραφείο, θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, 17 συνολικά τσάρτερ πτήσεις από την Πολωνία με προορισμό την Αλεξανδρούπολη.  
            Η άφιξη των πρώτων Πολωνών τουριστών αναμένεται σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ της Αλεξανδρούπολης, ενώ η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Οι Πολωνοί επισκέπτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη μας, θα διαμείνουν στα ξενοδοχεία “Thraki Pallace” και “Plazza”.
            Στην υποδοχή των επισκεπτών θα παρευρεθεί και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κος Ευάγγελος Λαμπάκης ο οποίος και θα προσφέρει στον καθένα από αυτούς CD και έντυπο ενημερωτικό υλικό για τον τόπο μας, καθώς και επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα αντιπροσωπευτικά της περιοχής μας.
            Επίσης το πολωνικό τουριστικό γραφείο, μέσω του κεντρικού του συνεργάτη στην Ελλάδα, έχει αναθέσει σε τοπικούς συνεργάτες όλες τις παράπλευρες υπηρεσίες που αφορούν την διαμονή, μετακίνηση κλπ των Πολωνών τουριστών στην περιοχή μας.
            Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία γεννά υψηλές προσδοκίες από τις επισκέψεις αυτές για τους επαγγελματίες της τοπικής αγοράς και είναι πραγματικά στο χέρι όλων μας να καταστήσουμε τους ανθρώπους αυτούς, τους καλύτερους πρεσβευτές του τόπου μας στη χώρα τους, με υπηρεσίες και φιλοξενία υψηλού επιπέδου, συνέπεια και επαγγελματισμό.       

Δεν υπάρχουν σχόλια: