18 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Κ.Υ. ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Κ.Υ. Σαμ/κης δεν λειτουργεί από τα μέσα Νοεμβρίου 2014 λόγω έλλειψης χειριστή του μηχανήματος. Αυτό το γεγονός δυσκολεύει πάρα πολύ τη διαγνωστική ερμηνεία των περιστατικών και σε κάθε περίπτωση το περιστατικό κατ’ανάγκη πρέπει να μεταφέρεται στο Παν. Γεν. Νοσ/μείο Αλεξ/πολης για περαιτέρω ακτινολογικό έλεγχο, το οποίο συνεπάγεται σωματική και οικονομική επιβάρυνση των συνανθρώπων μας. 

Η 4η Δ.Υ.ΠΕ Μακεδονίας και Θράκης ( προϊστάμενη αρχή του Π.Ε.Δ.Υ.- Κ.Υ. Σαμ/κης ) μας ενημέρωσε ότι υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών του Ακτινολογικού Εργαστηρίου  – 1 υπάλληλος κάθε φορά για 30 ημέρες επί τρεις μήνες - για τη χρονική περίοδο από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο με την προϋπόθεση ότι μπορεί να διασφαλιστεί η διαμονή του.

Οι κτιριακές υποδομές του Κ.Υ. Σαμ/κης δυστυχώς δεν επαρκούν και ως εκ τούτου απευθύνουμε έκκληση στους ξενοδόχους και γενικότερα στους κατοίκους της Σαμοθράκης και επικαλούμαστε την ευαισθησία τους προκειμένου να βρεθεί  χώρος διαμονής  για ένα ( 1 )  άτομο που θα μετακινηθεί από άλλα μέρη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του νησιού μας.

            Παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Σαμ/κης
στο τηλέφωνο 25513 50700. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: