27 Αυγούστου 2015

Αλλαγή διοίκησης στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης – Ο Χρ. Δούκας πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος


Λίγα μόλις 24ωρα πριν την έναρξη του προεκλογικού αγώνα και η κυβέρνηση προχώρησε στην αντικατάσταση του Δ.Σ του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης.
Σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΟΛΑ πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γ.Σ και ο μέτοχος που είναι το ΤΑΙΠΕΔ, προχώρησε στην αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.
Πρόεδρος της Γ.Σ ήταν ο απερχόμενος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Σταύρος Σταυράκογλου, που αποδέχθηκε τις προτάσεις του μετόχου σχετικά με τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώνουν το Δ.Σ.
Είχε βοηθήσει και ο ίδιος προς αυτήν την εξέλιξη αφού από τον περασμένο Φεβρουάριο είχε υποβάλλει την παραίτησή του μαζί με τον Αντιπρόεδρο Βαγγέλη Ζησάκη, κάτι που μνημόνευσε θετικά και ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ, κάνοντας λόγο και για την θέση τους να μην διεκδικήσουν οποιαδήποτε αποζημίωση, από τον ΟΛΑ και το Δημόσιο.
Ακόμη ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ στην Γ.Σ εξύμνησε την προσφορά  τους και τις προσπάθειές τους στο έργο του Οργανισμού ευχόμενος και το νέο Δ.Σ να είναι συνεχιστής του έργου.
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Μηχανικός και γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Χρήστος Δούκας.
Αντιπρόεδρος τοποθετήθηκε ο Οικονομολόγος Παπαχρήστου Αλέξανδρος και εκπρόσωπος της πολιτείας Γιώργος Ξενουδάκης που είναι στέλεχος και της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης.
Εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ παρέμεινε ο Αθανάσιος Λιάγκος, ενώ στο νέο Δ.Σ θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Έβρου, του σωματείου εργαζομένων στον ΟΛΑ και εκπρόσωπος των Λιμενεργατών.
Μετά τον Πειραιά και την Θεσσαλονίκη το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης αποκτά νέο Δ.Σ επτά μήνες μετά την αλλαγή κυβέρνησης στην χώρα.

toscandalo

Δεν υπάρχουν σχόλια: