24 Δεκεμβρίου 2015

Αποκαθίσταται το οδικό δίκτυο της Σαμοθράκης

 
Ξεκινά άμεσα και με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έργο αποκατάστασης του οδικού δικτύου της Σαμοθράκης.
 
Βάση της σχετικής σύμβασης έργου, η οποία υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Γιώργο Παυλίδη, και τον ανάδοχο του έργου, οι εργασίες πρόκειται να ολοκληρωθούν μέσα σε διάστημα τριών (3) μηνών και αφορούν σε απαραίτητες αποκαταστάσεις των οδικών υποδομών στην περιοχή. Το κονδύλιο είναι ύψους 324.418 ευρώ.
 
Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης ανακοίνωσε επίσης ότι προγραμματίσθηκε η υλοποίηση και νέου αντίστοιχου έργου, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ μέσα στο προσεχές διάστημα για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στο νησί, πλέον της παραπάνω σύμβασης.
 
Η αποκατάσταση του οδικού δικτύου ήταν ένα από τα αιτήματα που είχε θέσει ο Δήμαρχος της Σαμοθράκης, κ. Βίτσας, σε επιστολή του προς το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Οικονομίας, τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ ΑΜ-Θ, στην οποία έκανε επείγουσα έκκληση για βοήθεια για το νησί.
 
e-evros

Δεν υπάρχουν σχόλια: