2 Ιανουαρίου 2016

Π. Καμμένος: Θα στηρίξω "μέχρι τέλους" τον Αλ. Τσίπρα

Π. Καμμένος: Θα στηρίξω "μέχρι τέλους" τον Αλ. Τσίπρα

Τη στήριξή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «μέχρι τέλους» επιβεβαίωσε ο πρόεδρος τον Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών είναι ισχυρή και θα αντέξει τις δυσκολίες που έχει μπροστά της.
Μιλώντας το πρωί στο Mega ο Π. Καμμένος διασκέδασε τις εντυπώσεις για σκιές στις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό, ενώ προέβλεψε ότι η ΝΔ "θα διασπαστεί σύντομα". Παράλληλα, έδωσε απάντηση στις αιτιάσεις του Βασίλη Λεβέντη για τις σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή, ενώ δήλωσε ότι δεν αποσύρθηκε η πρότασή του για την εθελοντική στράτευση των γυναικών και για τα στρατιωτικά λύκεια.
"Εμείς αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε δυνατοί, ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουμε, μπορούμε, έχουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο ελληνικός λαός και τους 153 βουλευτές να είμαστε στην κυβέρνηση, χωρίς να χρειαζόμαστε κανέναν άλλον. Όμως,όποιος θέλει να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία είναι καλοδεχούμενος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αναφορικά με τα σενάρια για την κυβέρνηση.
Επισήμανε πως η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη και ανοιχτή πολιτική συμφωνία, "δυο ανθρώπων που αποφασίσαμε να συγκρουστούμε με το σύστημα". Διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει προσωπικά μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα καθώς τον θεωρεί έντιμο πολιτικό παρά τις μεταξύ τους ιδεολογικές διαφορές.
Για τον Βασίλη Λεβέντη ο Π. Καμμένος είπε ότι δε νομίζει ότι το Μαξίμου κάνει κάποιο φλερτ, επικαλούμενος και τις δικές του καλές σχέσεις με βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων ενώ τόνισε ότι "ο Λεβέντης έχει πει για μένα διάφορα πράγματα, τον συγχωρώ".
Τέλος, για τον Κώστα Καραμανλή σημείωσε: «Τον ακούω, τον αγαπώ, τον σέβομαι», προσθέτοντας ότι έχει έντιμη σχέση μαζί του, ωστόσο απαντώντας στον Β. Λεβέντη για την στήριξη του στην κυβέρνηση πως οι ΑΝΕΛ δεν έχουν τον κ. Καραμανλή αρχηγό.
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: