12 Ιουνίου 2016

Στον εισαγγελέα 28 από τους συλληφθέντες. Έξαλλοι οι συγγενείς για την δημοσιότητα

DSC_0042

Γύρω στις 14:15 το μεσημέρι κατέφτασαν με κλούβα στα δικαστήρια για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, 28 από τους συλληφθέντες της Αλεξανδρούπολης. Στα δικαστήρια της πόλης, μαζεύτηκε αρκετός κόσμος πολλοί συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων, για να συμπαρασταθούν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι συγγενείς εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα ζητώντας μάλιστα κάποιοι εξ αυτών να μην τραβήξουν εικόνες τα μέσα ενημέρωσης, φοβούμενοι ότι η κοινή γνώμη θα καταδικάσει τα συγγενικά τους πρόσωπα, πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη αν είναι ένοχα.

DSC_0044

Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με τις μπλούζες τους ή με τζάκετ. Στα δικαστήρια αναμένεται και η δικογραφία που θα λάβουν οι συνήγοροι των συλληφθέντων και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι ογκώδης. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες κάποια από τους συλληφθέντες, ξέσπασαν σε κλάματα στα κρατητήρια φοβούμενοι για το μέλλον τους.

DSC_0034

Τις επόμενες ημέρες θα περάσουν από τον εισαγγελέα και άλλοι από τους συλληφθέντες ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες συλλήψεις. Η υπόθεση της εμπορίας ναρκωτικών πέρα από πρόσωπα στην Αλεξανδρούπολη και σε νησιά όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος, φαίνεται ότι είχε πλοκάμια και στην Θεσσαλονίκη .

DSC_0039

Μεγάλος εγκέφαλος της σπείρας φέρεται σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές να είναι άτομο από τη Θεσσαλονίκη που είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές ενώ τοπικά στην Αλεξανδρούπολη αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι υπήρχε ενός είδους ιεραρχία με τους Νούμερο 1, νούμερο 2 και νούμερο 3 της “οργάνωσης” να κινούν τα βασικά νήματα.

DSC_0041

Φαίνεται ότι η υπόθεση αυτή δε θα ξεκαθαρίσει σύντομα καθώς τα άτομα που έχουν πιαστεί είναι δεκάδες και η έρευνα ακόμη συνεχίζεται.
    
 DSC_0045
 
 alexpoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: